QARK.net — Jak sbalit kluka - návod pro ženy
Jak sbalit kluka - návod pro ženy

Jak sbalit kluka – návod pro ženy

Rozhodl jsem se na žádosti mnoha dívek sepsat tipy jak sbalit kluka. Ono v článku vlastně nepůjde ani tak o balení, ale o to, jak ukázat svůj zájem či zájem vyvolat. Na úvod je důležité říci, že holky, ač si to často vůbec neuvědomují, to mají v balení trošku jednodušší, protože nemusí kluka oslovovat. Stačí, když pochopí pár základních pravidel a kluk se začne snažit sám. Každopádně tipy v tomhle článku nikomu automaticky nezaručí stoprocentní kladný výsledek, ale rozhodně značně zvednou šance na úspěch.


Problém většiny holek spočívá v tom, jak reagují v situaci, kdy se jim někdo líbí nebo když jsou baleny. Nejčastěji se chovají přesně obráceně, než by měly a než kluci čekají. Když se kluk na ně podívá, uhnou pohledem a dívají se schválně jinam. Kluk sedí vpravo, ony jdou doleva a ještě si sednou zády k němu. Kluk se posadí vedle nich a ony celou dobu koukají na druhou stranu. Kluk se usměje a holka nasadí tvář naprosto bez výrazu a zájmu. Tohle všechno muže často odradí a dojdou k logickému závěru, že holka asi nemá zájem, když odmítá jakýkoliv neverbální kontakt.

Schválně se děvčata zamyslete, jestli se takhle náhodou taky nechováte právě v situacích, kdy vás někdo zaujal a pokud ano, je čas na změnu. Kluk je sice lovec, ale taky je někdy potřeba ho trošku popostrčit a k lovu jej povzbudit. Uvědomte si, že úsměv, pozitivní oční kontakt a další věci, vás nic nestojí. Nejste vyzývavá a vlezlá a kluk to ocení, zkusí sebrat svoji odvahu a půjde vás oslovit.

Plno holek si o sobě myslí, že nejsou pěkné. Některým se zdá, že mají malá prsa, jiným zase, že jsou moc velká. Další mají komplexy z toho, že jsou příliš drobné, či naopak vysoké. Tahle má velký zadek, jiná pár kilo na víc. Nic z toho však není překážka balení. Definice krásy přece neexistuje, každému se líbí něco jiného. Jeden kluk má rád malá prsa, jiný holku, kterou je za co chytit. Ideální holka je pro každého chlapa jiná.

Dámy, prozradím vám tajemství. I přesto, že muži prvotně děvčata vybírají očima, můžete je dostat něčím zcela jiným. To jak holka vypadá, je v mužském balení jen první část, potom nastupují části další, které rozhodují, jestli ta holka opravdu za něco stojí. A slíbené tajemství je, že zmiňovanou první část můžete vhodně přeskočit pohledem z očí do očí. V té chvíli vám kluk přestane hodnotit postavu, ale přejde do fáze druhé a začne o vás přemýšlet na jiné úrovni, kde váš vzhled už nebude primárně důležitý.

Představte si například, že jste někde v klubu, kde je plno dalších žen a najednou tam vstoupí muž vašich představ. Rozhlédne se kolem a vybírá. Protože nezná povahové vlastnosti dívek v sále, vybírá podle vzhledu a hodnotí. Myslíte, že jste bez šance, protože jim nemůžete konkurovat? Kdepak, stačí upoutat pozornost svým pohledem. V momentě, kdy se vaše oči setkají, usmějte se. V té chvíli jste zaujala jeho pozornost a stala jste se zčistajasna tou zajímavou holkou v místnosti. Chlapovi poběží v hlavě: „Ona se na mě dívala a usmála se, líbil jsem se jí?“, a dostáváte bonusové body. I kdyby byly kolem hezčí holky, bude myslet na vás. A pravděpodobně se vám pokusí sbalit, protože bude mít pocit, že mezi vámi něco zajiskřilo.

Tohle platí kdekoliv. Být zajímavá neznamená být nejštíhlejší, nejprsatější a nejblonďatější. Být zajímavá znamená vzbudit zájem a navázání pozitivního očního kontaktu je jeden ze způsobů, jak toho dosáhnout.


K balení kluků je nejvhodnější podívat se na věc klučičíma očima. Uvědomte si, že existuje plno nesmělých mužů, kteří nemají dostatek odvahy udělat první krok, zvláště pokud budou mít obavu, že by se jejich snaha mohla minout účinkem. A ti, když vás vidí, hledají nejčastěji nějakou indícii, která jim naznačí, že máte zájem. A za zájem skutečně nelze považovat to, že se z ničeho nic proměníte v kamennou sochu, která navíc hledí někam úplně jinam, než na něj. Pokud se na vás kluk podívá, dává tím najevo svůj zájem, navažte s ním proto oční kontakt a klidně se i usmějte. Pro něj to bude znamení, že vám není lhostejný a začne přemýšlet co má dělat. Pravděpodobně se ještě jednou ujistí, že se nepřehlédl a potom mu to v hlavě začne vřít, začne si dodávat odvahu a nakonec prostě vykročí. A pokud by se přesto k ničemu neodhodlal, projděte třeba kolem něj. Uvidíte, jak to s ním zacvičí. Jakmile se přiblížíte na dosah, mnohdy to donutí kluka jednat, protože to pro něj bude potřebný impuls k akci. Bude to totiž pro něj míň stresující, než kdyby musel jít až za vámi a tam vás oslovovat.

Často se stane, že holka má zájem o kluka a potom čeká, že ji sbalí. To je v pořádku. Někdy se i setkají pohledem, ale kluk se k ničemu moc nemá, i když je na něm vidět, že by chtěl. Představte si to třeba tak, že jste někde na diskotéce a on sedí u baru. Vyměníte si pár pohledů a úsměvů, ale kluk je nesmělý a nezvedne se a nepřijde za vámi ke stolu. Třeba urputně přemýšlí, jak vás oslovit. Nejčastější chybou, kterou děláte je, že to tomu klukovi ztížíte ve snaze mu pomoci. Například si jdete objednat něco na bar, ale jdete na druhý konec baru, místo abyste šly k němu a objednaly si vedle něj a daly mu tím šanci vás oslovit. Kluk je v tom případě úplně mimo a často to vzdá, protože vaši reakci špatně pochopí. On by totiž něco takového nikdy neudělal.

Při balení nemusíte nikoho oslovovat, ale stačí dát chuť klukovi, aby oslovil vás. Dostaňte se pod jakoukoliv (i obyčejnou) záminkou do jeho blízkosti a potom vás osloví. Náhodné setkání můžete kupříkladu zrealizovat třeba u toalet, kde kolem sebe projdete. Když se budete míjet a podíváte se mu lehce svádivě do očí, tak věřte, že i nesmělý kluk se do balení zapojí.


Pokud nechcete balit někde na veřejnosti, ale máte kluka vyhlídnutého jinde, první věc je dát o sobě vědět. Kluci si vás totiž nemusí všimnout, i když vás potkávají každý den. Musíte se proto zviditelnit. Asi nejjednodušší upoutání pozornosti je pozdrav. Chodíte kolem sebe delší dobu, tak proč se nezačít zdravit? Kluk začne přemýšlet, odkud vás zná a příště pozdraví i on vás. V kombinaci s pohledem do očí v něm vzbudíte zájem. Pozdrav je naprosto nevinná věc. Nikdo vám za něj hlavu neutrhne, ale umí udělat divy, protože donutí kluka o vás přemýšlet. A to je to, o co vám přeci jde.

Shrnutí

To, že má o vás kluk zájem, poznáte lehce podle toho, že si vás prohlíží. Pokud je situace jiná a on si vás zatím nevšiml, dejte o sobě vědět. V každém případě potom navažte oční kontakt, usmějte se a zkuste se přiblížit na dosah. Nemusíte dělat nic víc. Jen dát příležitost k seznámení a o zbytek se už postará on. Kluci si o vás nikdy nebudou myslet, že jste vlezlé, nebo lehce dostupné děvky, protože se na ně díváte, usmějete se nebo pozdravíte. Muži jsou lovci, rádi loví, ale vy je tímto chováním nikterak o lov nepřipravujete. Naopak, často díky tomu seberou odvahu a potom ze sebe vydají maximum.

Jen ještě taková poznámka. Ono to samozřejmě vždycky vyjít nemusí. I kluk může s někým chodit, nemusíte být jeho typ, nebo nemá na balení náladu. Přesto se vyplatí to zkusit. Je lepší když víte, že to nevyšlo, než když se budete trápit, protože jste to nezkusily. Navíc pohled do očí, úsměv či pozdrav z vás nedělá žádnou koketu. Prostě jste jen milá, takže se vám za to nikdo nebude smát. Nehrozí vám přímé odmítnutí a nemáte co ztratit.

Qark | 05. 12. 2005 23:12 | Komentáře: 446 | ::Jak na chlapy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 446 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 297–446)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

297
for honza good.... 26. 11. 2006 12:50

Reakce na honzaGood #9Načítám náhled komentáře...: honza good: a když se mi díváme na vás tak taky uhybáte pohledem, a když se usmějem tak nám to neoplácíte i když nás pozorujete!!!!! takže chyba je hlavně u vás, ale u nás taky…
zamysli se co řikáš a skus se někdy vžít do nějaký jiný osobi…


298
Rachel 26. 11. 2006 14:03

Reakce na lucy2 #295Načítám náhled komentáře...: To se vážně nedá takhle říct, zkus ho nenápadně naťuknout, někam ho pozvat…nevyptávat se ho hned, ale spíš pozorovat, jak se bude chovat, když uděláš vstřícné gesto.


299
Sára 28. 11. 2006 20:14

Já bych se chtěla zeptat co když to pokukování trvá už tak měsíc už mě nebaví čekat co mám dělat???


300
Mawe47 29. 11. 2006 14:35

tak ho nekam pozvi


301
J. 28. 12. 2006 22:24

Reakce na Nairu #197Načítám náhled komentáře...: Jsem kluk a takový příliš smělý holky neznám nebo nepoznám. Tu hranici nepřekročí skoro žádná, určitě ne natolik, aby si toho ten kluk všimnul.


302
candyboy 12. 01. 2007 15:28

Reakce na d #1Načítám náhled komentáře...:
Ahoj,
pozvanie na kavu z tvojej strany by som privital. viem si dost dobre predstavit ako rozmyslam co by som ti napisal a ako by som ta pozval na rande, ked tu zrazu tento problem vyriesis ty. to je fajn.


303
kate 18. 01. 2007 19:36

Reakce na honzaGood #9Načítám náhled komentáře...: Reakce na Milan #212Načítám náhled komentáře...: Čau, i když nejsem kluk, tak si to dokážu živě představit. Určitě to nejsem já, vedle které jsi seděl, ale já se nedávno chovala podobně…


304
fL@Sh 22. 01. 2007 22:39

Reakce na Michal #44Načítám náhled komentáře...: ech, to mi povidej, jak jaaaa byl mladej a blbej :-) takovy kocky mi utekly pred nosem :-) kdybych vedel o tomhle webu nebo o necem podobnym, tak jsem nemusel cekat az zmoudrim sam :-)


305
keina 23. 01. 2007 19:45

no ja mam jeden malej problem , líbí se mi 1 kluk ale nevím jestli me balí někdy se na mě koukne a když sme byli na bruslaku tak sme se tam chvilu i bavili a taky kolem me orad objizdel a byli sme u sebe hodne blizkó fakt sme se dotykali a to nekolikrat tak jako ja nevim !!! holky od nas rikaj ze prej bali ale jinou holku a ta na to bruslaku byla taky a nic s ni nedelal nejezdil kolem ni a tak !!! poradte co mam delat abych si byla jista ze me bali ??? tedka mometalne zkousim ten ocni kontakt dem i ve ctvrtek na bruslak a tak tam bude prilezitost !!ja nechci ale aby se kamaradky za me ptali je to blby a ja se ho ptat nebudu se celkem stydim !!! takze zkusim ocni kontakt a dal mam udelat co ??? poradte prosiiim !!! a myslite si ze kdyz sme spolu mluvili a dotykali se nekolikrat a i ten ocni kontakt tam byl myslite si ze na to neco je??? dyky a mejte se !!! :-)

Reakce na komentář: Lonely One :P #310Načítám náhled komentáře...

306
leni.ska 28. 01. 2007 17:17

kdyz mne oslovi nejaky kluk tak se leknu zaklapnu usi a zajedu
ale kdyz chci ja oslovit nejakeho kluka tak si zas pripadam vlezla :-I


307
lubos 07. 02. 2007 18:07

Reakce na Eliška #85Načítám náhled komentáře...: no nekdo by udelal skandal ale otakovyho cloeka ani snad nestojis ne ;-)


308
lucy2 07. 02. 2007 18:07

všem vam děkuju za odpovedi :-D!!!tohle je super stránka :-Pjestli vás to zajímá už s tím klukem chodím…..a to jenom díky tehlete stránce :-D


309
zn? 09. 02. 2007 18:18

KLuk který se mi líbí ani asi neví že ho mám ráda.Ale často se na mě dívá a když se podívám já,uhne pohledem.Nevím co si o tom mám myslet,tak se chovám podobně(nedokážu se mu podívat do očí).POkud jde o to jestli má on rád mě,je to váhavý.V minulým roce chodil s někým jiným ale teď se rozešli.Jeden můj spolužák mi říkal,že když jsem chyběla ve škole můj idol se mu svěřil s tím že mě má rád.Jenomže to je z nespolehlivého zdroje a já nevím jestli mu mám věřit.
Tento článek se mi zamlouvá,vyskouším ho(pokud budu mít tu odvahu). :-)
Pokud máte nějaké řešení,poraďte.Mail:Tvalaska@seznam.cz


310
Lonely One :P 10. 02. 2007 00:20

Reakce na keina #305Načítám náhled komentáře...: Ano, mi myslime, ze o neco jde. Jestli vam neni neprijemny ocni kontakt, bavite se spolu a ty "mas pocit, ze te bali" tak te bali a jestli o nej mas zajem, tak jdi do toho! A az bude vhodna rilezitost, tak se nejak vyjadri (nebo mu treba rovnou dej pusu :-D)


311
jaaa 08. 03. 2007 22:41

lol … joo, kdyz se jedna o baleni je emancipace v tahu :-)


312
e.n.i 12. 03. 2007 10:09

ahoj chci se zeptat jestli sem udělala chybu dyž sem včera řekla klukovi co se mi hrozně líbí že se mi líbí… on mi totiž řek že mu to je líto a že myslel že právě mě může všechno řikat… byla to chyba nebo ne? PS: je blbý že to je můj spolužák, takže na něj každej den musim koukat :-(


313
e.n.i 12. 03. 2007 16:13

ještě to chci opravit hrozně líbí má bejt: kterýho hrozně miluju


314
Josef Porta 17. 03. 2007 23:51

Víš ženský maj emancipaci jenom tak kde se jim to hodí do krámu !


315
xxx 20. 03. 2007 20:02

Reakce na black lemon #23Načítám náhled komentáře...: skoda akorat, ze Oskar Wilde byl na chlapy…


316
acatla 29. 03. 2007 15:36

Reakce na Honza #63Načítám náhled komentáře...: to si prostě nemůžeš říci, že nemáš šanci.člověk by měl bojovat.Já se taky nelíbím klukům , ale když se mi někdo líbí, tak prostě proč neudělat cokoliv aby jsi ji zaujal :-)


317
Jirynka 01. 04. 2007 15:08

Tohle je opravdu úžasný článek. A i kdyby do puntíku nebyla pravda všechno co se v něm píše (tím to nechci spochybňovat), alespoň dodá potřebné sebevědomí… Přečetla jsem všechny komentáře a musím říct, že to bylo vážně zajímavé. Závěr z toho je prostý – ať je vám 10 nebo 30 smějte se smějte se smějte se;-) Nikdo není tak chudý aby úsměv nemohl dát a nikdo není tak bohatý aby ho nepotřeboval…
Když se komentáře začaly měnit v poradnu a Ash nebyl nablízku stával se z toho trošku kabaret… Což asi není nejlepší, ale snad to některým lidem pomohli. Tolik slz a zároveň tolik smíchu je v nich skryto! Moc by mě zajímalo jak jednotlivé osudy dopadly – našel někdo svou velkou lásku? Kolik z nich se dočkalo toho příšerného sklamání, z něhož mají všichni strach?

Chtěla jsem také přispět svou troškou, ale už bylo asi vše řečeno. Jedině vám můžu říci, že i já jsem nešťastně zamilována. Od mojí lásky mě dělí více jak 4 hodiny cesty, je to asi 130km a krom toho ještě 4roky věku :-( asi se usoužím… Ale což, vy řeknete to, co už tu bylo řečeno – "dětská láska". Na to jsem tu také párkrát narazila. Lidi sotva vylezou z puberty a už si topí legraci z "dětských lásek", neslyším tam někde v koutku závist?=) My dospějeme, ale vy už si "dětských lásek" asi příliš neužijete :-P takovéto, kde si myslíte, že o nic nejde… Nu což, ono fakt o nic nejde, já to nepopírám, ale k čemu mi je dobré, že o nic nejde, když k vůli tomu – stejně jako vy – nemůžu jíst, nemůžu spát… Jenom pořád myslím na pana Dokonalého… Tudíž jsem chtěla říci, že dětská láska" je také láska, tak ji nezlehčujte, to není fér ;-)

Nechť můj příspěvk spolu s ostatními zmizí v propadliští dějin…

Reakce na komentář: Blackx #318Načítám náhled komentáře...

318
Blackx 01. 04. 2007 16:21

Reakce na Jirynka #317Načítám náhled komentáře...: Tvůj komentář mě zaujal. Takový téměř básnický text se zajímavými myšlenkami se tady často nevidí.
Kdybys nepsala o "dětských láskách", tak bych tipl, že ten text psal někdo starší, takhle nejsem vůbec schopný odhadnout věk. Každopádně si myslím, že nějaké pouhé čtyři roky rozdílu nehrají roli :-)

Reakce na komentář: Jirynka #319Načítám náhled komentáře...

319
Jirynka 06. 04. 2007 12:59

Reakce na Blackx #318Načítám náhled komentáře...: Děkuji, vždycky mě strašně potěší pochvala článku nebo jen komentáře=) Já tajně doufám, že ty čtyři roky to všechno nepokazí, to by mě moc mrzelo, já za to přece vůbec nemůžu, není v mé moci to nijak ovlivnit :-(
jinak, pro další případné spekulanty, o letošních letních prázdninách budu slavit patnáctiny=)


320
nevyslo mi to 08. 04. 2007 17:07

Bohuzel asi musim dat zapravdu Ashovi – u mne to fakt nejspis ztroskotalo na tom, ze jsem toho kluka nakonec pozvala na pivo :-( Nebyla jsem pro nej cizi holka, to vubec ne, chodili jsme spolu par mesicu na brigadu, byli jsme jezdit na prkne, na valentyna po hokeji me pozval k sobe domu do sprchy :-D (a ja to odmitla…) a pred jednou akci se mne aspon trikrat zeptal, jestli tam jdu. Porad se na me usmival, parkrat me treba i chytil za ruku, jednou jsme se opili libali, ale to se asi neda zahrnout nikam, ja si porad rikala, ze nic, ze je mladsi a na jeho "zajem" se neda spolihat, protoze je to takovej zajem – nezajem (18ti letej kluk,no :-D), takze jsem se kvuli tomu chovala dost nejasne. Mozna i proto, ze mi nesedly nektery jeho rychly soudy o lidech, do takovyho cloveka se proste nemuzu bezhlave zamilovat. Ale pak jsem ho dlouho nevidela, zacal mi chybet, a rekla jsem si, tak to zkusim, pozvu ho na pivo, bud to vezme jako pozvani od kamosky nebo od holky, ktere se libi. Jenze on neodepsal. Je to uz vic jak dva tydny a on se vubec neozval, i kdyz jsme si predtim normalne psali na icq. Neni to hrozna rana, ale zklamani to je. Proste jsem najednou prisla i o to malo, co jsem mela, rada jsem se s nim bavila, takovych lidi, u kterych to vylozene citim, neni zas tolik. Ted nevim, jak reagovat, kdyz ho potkam, aby se aspon neco dalo zachranit, neztratit u toho tvar a pritom se nezapirat (nastval me a mrzi me to)… Bylo to pozvani na pivo nevhodny? Je to tim, resp. muze to byt tim? Diky :-) Jo, a ted si vzpominam, ze jsem mu po te akci, na kterou se mne tolikrat ptal, napsala, ze by to nemusel byt tak nic moc vecer, kdyby jsme se vecer potkali na after. Na to taky tenkrat neodepsal. Sakra. Mozna toho zajmu bylo fakt trochu prilis :-(, nevim. Mozna to patri do fora, ale podle me je to k tematu – co uz je moc? Kde byla chyba?
Docela me prekvapilo, ze se tady tohle tema povedlo zpracovat takhle prakticky, hlavne Ash to drzi, i kdyz je pro me nekdy tezky (tzn. boli to) s nim souhlasit :-) Teď jsem si přečetla, že jsem měla psát s diakritikou… brzo :-D taxe omlouvám, ale jsem hrozně líná to přepisovat=)

Reakce na komentář: Ash #321Načítám náhled komentáře...

321
Ash 08. 04. 2007 21:25

Reakce na nevyslo mi to #320Načítám náhled komentáře...: Přestože o něm vůbec nic nevím, tak si zkusím tipnout.

Buť předtím měl takový ten "teoretický" zájem, čili flirt, laškovné zvaní do sprchy (opět jen hypotetické, byť to tak nemuselo vypadat) atd., zkrátka věci které mnozí dělají plošně v 18ti, ale o pár let později už se snaží chovat víc korektně a víc rozlišovat mezi jednotlivými dívkami tak říkajc kus od kusu :-) a hlavně je neodradí fakt, že jim to třeba podívejmese vyjde. Pokud člověk není připravený a je zaskočený, tak stáhne ocas mezi nohy a prchá, víceméně bez ohledu na to, co měl předtím vlastně v úmyslu. Tady je potřeba postupovat obezřetně, vytrvale, po krůčcích, nehrotit to. Tvářit se jako že Ti stačí málo (ovšem víc než ježdění na prkně) ale může toho být i víc – když on bude chtít. Kamarádská setkání "čau chlape" bez ničehož nic je v každém připadě potřeba vymýtit.

Nebo by býval až tak zaskočený nebyl, ale za tu "dlouhou dobu" co jste se neviděli se sčuchnul či se snaží ulovit nějakou jinou a teď dělá mrtvého brouka, který o ničem neví nic neviděl nic neslyšel, což je nejjednodušší. Tady je pořád možnost že zase radar přesměruje na Tebe, ale chtělo by se to při nejbližším náhodném setkání dát najevo že dnešní večer jsi ochotna udělat COKOLIV ;-) na rozdíl od té druhé amatérky. Samozřejmě by toho neměl zneužít.

A nebo jeho chování není tak úplně mimo, pouze Ty trpíš zkresleným pohledem na věc proto, že to poslední pozvání považuješ za pro Tebe klíčové, takže si víc všímáš například toho, že Ti neodepsal a podobně. Možná kdybys ho před časem zvala na prkno a on neodepsal, protože zapomněl, tak bys to vůbec neřešila a při příštím náhodném setkání o tom už ani nevěděla.

Pár postřehů: psát někomu, kdo vyjádřil zájem, psát ex post že to "mohl být prima večer kdybyste se bývali byli potkali" může vzít kluk jako hodně blbou provokaci a zlomyslnost ze strany dívky, pokud je alespoň trochu možnost to takto pochopit. Je úplně jedno, že to dívka třeba myslí upřímně. Pokud se kluk snaží (zve atd.) a dívce to prostě nevyjde, jediná možnost jak to vyžehlit je nabídnout alespoň 3 náhradní večery :-D Pokud nemáte takovouto náhradu v záloze, je lepší nevyvedený večer vůbec nezmiňovat, protože si bude myslet, že si s ním jen zahráváte. Muž, který by byl schopen bez újmy na vztahu pochopit, že jste opravdu stašně ale strašně moc chtěla, ale bohužel… to zrovna jaksi… ale fakt sem chtěla… patří buď do říše fantazie (vaší), nebo naivity (on). Některé dívky to totiž takto doopravdy dělají (vyhýbají se a pak říkají, jak by to bývalo bylo bezva) v mylném domnění, že se stanou neodolatelnými. A oblbnutého chlapa není těžké zmást tak, že pak nepozná rozdíl mezi vámi a jimi.

Pozvání na Valentýna znamená, že buď nikoho nemá, nebo má ale daleko. Dále to znamená, že mu z vás není zle. Nic víc to neznamená. Například to nic nehovoří o tom, jestli k vám chová nějaké kladné city a podobně.

Pokud se někdo podezřele vůbec neozve (nereaguje), nejdřív odstraňte vlastní zkreslující optiku a pokuste se na to podívat objektivně. Pokud je to chování i poté podezřelé, tak je dotyčný buď zmatený a řeší to vyhýbáním situací, při kterých by se třeba musel nějak rozhodovat (ale on neví jak), nebo jste ho něčím hodně naštvali (třeba já se 2× dohodl s jednou slečnou, že se uvidíme, a ona následně nereagovala případně vůbec nedorazila a pak píše "čau jak se vede" to tak z toho už jsem vyrost, má napsat "víš stačí mi kontakt přes icq" a pak nést následky a ne si zahrávat), no a nebo vás už fakt pustil z hlavy.

Shrnuto bych ale stejně doporučoval moc neřešit nějaké odepsání/neodepsání a při nejbližší příležitosti svádět tělem ;-) Pozvání kamaráda na pivo není vůbec nevhodný. Říkáš, že jste se normálně vídali, tak proč by ho zrovna tohle pozvání mělo nějak odradit? Nevhodné je, pokud toto pozvání je explicitně KLÍČOVÉ pozvání které má vyřešit váš vztah a nalézt smysl lidského bytí. Mnohem jednodušší by bylo se s dotyčným nejdřív líbat na těch prknech nebo kdekoliv jinde, čímž se udrží zájem, a zvaní na pivo nechat na něm. Pokud zájem opadne a on zvát přestane, tak už to Tvé zvaní na pivo samo o sobě zachrání jen s obtížemi a je to prostě složité.

Situace kdy jeden chce "najednou" mermomocí něco vyřešit a druhý naopak nic řešit nechce, protože až doposud nic řešit nemusel, nejsou pro vztah zrovna ideální.

Přeji hodně štěstí, bez ohledu na to, co jsem napsal, to vůbec nemusí být tak špatné, jak Ti to třeba teď připadá. Doporučuji být optimista. Přejít na pesimismus či realitu je vždy možné.

Reakce na komentář: nevyslo mi to #322Načítám náhled komentáře...

322
nevyslo mi to 09. 04. 2007 21:04

Reakce na Ash #321Načítám náhled komentáře...: Jsem rada, ze si muj problem zaslouzil tak dlouhou a ucelenenou odpoved :-)

S tim ex post jsem se asi nevyjadrila dost presne – ta akce byly zavody na snb a vecer byla after party, a na TU on neprisel, nedomlouvali jsme se.

Vidali jsme se normalne, to jo, ale vzdycky tak, ze pro to ani jeden z nas nemusel nic udelat, akorat prijit. Parkrat jsme se domlouvali, ze spolu pojedem na hory, ale vzdycky to ztroskotalo na tom, ze si to nakonec rozmyslel nebo se uz neozval. Jela jsem i bez nej, to je jasny :-)

Problem je, ze ted uz se vubec nevidame, takze mi asi nezbyva, nez to zabalit, minimalne do te doby, nez ho nahodou potkam. Vlastne si asi dokazu odpovedet sama, ze jsem vedela od zacatku, jak by to dopadlo, kdybych se do neceho pustila, a nakonec jsem to precejen zkusila, protoze se nekdy choval vic pekne a pozorne nez bych cekala od kamarada. Nebo jsem tu pravou dobu proste jen propasla.

Kazdopadne diky za odpoved, i za pripadnou dalsi :-), je to pomoc, ktere si vazim, ptz od kamosek slysim jen "to je blbec, ze neodepsal" nebo "je to malej kluk". Tady vidim, ze se to da okecat podstatne vic :-D

Reakce na komentář: nevyslo mi to #324Načítám náhled komentáře...

323
jajinka 10. 04. 2007 16:39

jo to co je tam napsany je pravda ale kdyz se známe dlouho s tim klukem a ja ho mam mocinky rada a ja si myslim ze i on mě
kámošky mi to říkali ze je do mě zabouchlej tak sem mu napsala přes icq ze ho mam ráda ze byval kamarad ted uz je víc a on mi poslal smile se srdíčkama a on se ne a ne mě zeptat jestli s nim nechci třeba chodit ja bych se ho zeptala ale si myslim ze by se měl ptát kluk prosim pomoctemi jak mu mám naznačit aby mi dal najevo abych s nim chodila a ze me doopravdy miluje prosim odepište pomocte mi plosim.


324
nevyslo mi to 10. 04. 2007 23:39

Reakce na nevyslo mi to #322Načítám náhled komentáře...: pořád se sem koukám, jestli nepřibyla odpověď 324…pro mě… :-) taky jsem z těch, kterým tyhle stránky pomáhají pochopit, urovnat. jsou nejužitečnější zdroj informací na téma holka – kluk atp., jakej jsem objevila, hlavně díky tomu, jaxe tady qark s ashem dokážou realizovat. víc takovejch kluků! zvedla bych i palec, kdyby to tady šlo;-) (na icq mi zas občas chybí vztyčenej prostředníček :-D)

Reakce na komentář: Ash #328Načítám náhled komentáře...

325
Rock 21. 04. 2007 16:30

Zdarec lidi,neco na tech vasich radach bude.Urcite mate aspon minimalni zkusenosti z balenim.Tak kdyz uz sem se nejak dostala na tyhle stranky´,potrebovala bych poradit.(Vim ze´rusim jedno pravidlo a docela me to mrzi ze vas obtezuju,ale je to pro me dulezity,samozdrejme odpovidat nemusite…prominte pane Quarku)
Musim vas ale blize seznamit se situaci.Uz od mala sem chodila do kostela,predtim z donuceni a potom z vlastni vule,nevim neco me tam tahlo(to jeste ale nemelo nic s NIM spolecnyho).Proste sem si tam jednou vsimla peknyho kluka,byl to ministrant a tak kdyz sem sedela v lavici byl primo naproti me.Takze vsechno co sem delala.jako zpivala,mluvila atd…vsechno muze pozorovat,a samozdrejme naopak.Jsem z vesnice kde se vsichni znaji.A on zdrejme vi kdo jsem a zna moji rodinu(neni divu z 1040 obyvatel. :-)
No nevim ani jak proste sem si na neho sehnala cislo na mobil a napsala mu.Hrala sem nevinou hru.Ale nerekla sem mu kdo sem a to asi byla chyba.Dozvedel se to pozdeji az od sve segry se kterou se znam.A to bylo jeste horsi nez kdybych mu to rekla ja.Prestal odpovidat,s tim sem koneckoncu pocitala.Ale i tak to dost bolelo.Na cas sem toho nechala,ale do kostela sem dochazela dal.Od te doby si me zacal prohlizet,ale nic vic.Snazila sem se na neho taky divat,ale bud sem uhla ja nebo on.Docela trapna situace.No a takhle to bylo kazdou nedeli….Pozdeji sem mu zacala posilat z netu,aby nebylo videt cislo,sms s citaty o lasce,ale ne zamilovane jen ty co laskou byvalo a nahradil ho zal.Takze sem byla v takove anonimite,ale bez tak si myslim ze to vi.A tak rok utekl a ja sem na tom porad stejne.Nevim jestli nejaka rada pomuze asi ne.Spis sem se chtela nekomu sverit,ale nemam komu,vsichni se tak leda vysmeji.A vy asi taky.No nic jeste ze vas neznam. :-)


326
Niki 01. 05. 2007 21:56

Nevim proc bych se ti mela smat, ja si neco podobneho prozila taky, ale uz je to pár roků. Vzdala sem to, protoze takový vztah nemá cenu udrzovat a trápit se kvůli nemu. Nasla sem si nového kluka se kterým sem uz 2 roky a je to super. Na svou starou lásku si občas vzpomenu a trošku mě bodne U SRDÍČKA, ale vždy se spamatuju. Je mi 19, jdu na výšku a zdřejmě se s ním asi dlouho neuvidím, takže se asi opět rozejdeme, ale to je jiná historie. :-( Doufám že jsem ti alespoň trochu pomohla a pokud ne, tak snad pomůžu někomu jinému


327
kacka 04. 05. 2007 09:09

jednou sem na jednoho kluka se taky usmála a pozdravila atd.
ale nic a já na něm vidím že se mu kíbím , ale asi se stidí
nemněla by sem mu to eště nějak uluchčit? :-(

Reakce na komentář: Tom49 #331Načítám náhled komentáře...

328
Ash 04. 05. 2007 14:10

Reakce na nevyslo mi to #324Načítám náhled komentáře...: Aha.. Já už bych Ti ale stejně moc neporadil. Je to asi úplně klasická situace, kdy když se lidé z nějakého důvodu vídají a třeba si dobře rozumí, flirtují a tak, a pak ten důvod pomine, tak je docela možné, že z jedné nebo druhé strany žádný zájem o další vídání nevznikne, naopak spíš poklesne, nejsa živen tím pravidelným vídáním.

Ono přimět někoho aby se zamiloval, když jako komunikační prostředek připadá v úvahu mobil/sms/dopis, a on na sms případně ještě neodpoví a celkově není do komunikace nijak hrr, to je heroický úkol. Takže zbývají jen různé záminky, no a když se to i povede ale pak "mu to nějak nevyjde"…

Je to asi otázka preferencí. Někdo bojuje a snaží se získat i přes různé obtíže toho svého vyvoleného, jiný si řekne že když to nejde násilím, tak že větší násilí asi také nepomůže, a spočine v náruči někoho přijatelného z tisíců dalších, kteří zájem mají, a na sms odpovídají.

To mi přípomíná můj častý problém, když jsem si chtěl třeba vyrazit s nějakou pro mne sympatickou či zajímavou dívkou D1, která ovšem nejlépe měla přítele a případně ještě neměla čas. Znamenalo to překonat minimálně dvě překážky – a někdy jsem nutně došel k závěru, že ta náročnost by byla taková, že to za to prostě nestojí. A nebo to po úporné snaze i dopadlo, ale ta až nepřijatelná míra násilí se celkově musela podepsat na výsledku, takže to vlastně stejně nedopadlo podle očekávání. Ve srovnání s tím vycházka s dívkou D2, která problematiku zadanosti/nezadanosti neřešila a čas ji také až tak netrápil bylo asi jako poměr vydělat za půl roku 2000,– Kč a pak je opatrně investovat, nebo náhodně najít 1000,– Kč a pak je roztočit.

Jsem momentálně pro to roztáčet náhodně nalezené prachy :-) a klíčovou osobu K, která nejeví zájem, třeba požádat o fotku, tu si pověsit na zeď, napsat k ní nápis "moje velká životní láska", časem k tomu připsat smajlík, a z pár let se hystericky zasmát a konečně ji založit někam mezi fotky z první třídy a táborové diplomy.

Což ovšem neřeší Tvůj problém že ti kamarád neodpovídá na sms. Já fakt nevím co s takovými lidmi :/ Zabít? To je trestné. Najít si je osobně a důvod ignorace z nich vytlouct? Hezká teorie, prakticky asi nefunguje.

V zásadě jsou tři možnosti. 1) vykašlat se na něj 2) nechat to že "se časem uvidí" až se zase náhodně potkáte 3) atakovat svým zájmem a svou přítomností, což neznamená psát anonymní esemesky jak se tady kousek výš objevilo ale fakt nějak dosáhnout vzájemných setkání a vzbudit v něm nějakou touhu nebo něco podobného, co by mohl interpretovat jako vlastní zamilovanost :-) To by ale podle okolností mohlo být i jako práce na plný úvazek a někomu by na to nestačily ani dva životy (tedy tím myslím dosáhnout toho, aby ten člověk z nějakého důvodu trávil čas s Tebou, aby mohl být zaháčkován, ještě předtím, než zaháčkován doopravdy bude). K tomu právě nejlépe slouží ta náhodná setkání – a když jich člověk dostatečně nevyužije… někdy ovšem i ten fakt, že se je nepodařilo využít, může být i vodítkem jestli se vůbec dál snažit, nebo ne.

Od celého tohoto příspěvku se distancuji. Odmítám být považován za někoho, kdo řeší kvadraturu kruhu. Tento příspěvek byl vygenerován náhodným chrličem myšlenek známým též jako "krafal". Ash to nepsal. Jen krafal, aby v jisté osobě alespoň na chvíli vzbudil dojem, že něco vyřeší.

Je jaro, to je nejlepší řešitel podzimních problémů.


329
Rock 04. 05. 2007 17:17

No je sice pravda ze anonimni sms sou docela neosobni,a taky urcite ten clovek, kteremu to posilate,nevi co si ma o tom myslet.Ale dava to takovou malou nadeji,i kdyz nepatrnou a docela mizivou.Je dobre v neco verit,ale taky by clovek mel poznat kdy je to zbytecne.Ja sem zasla az do extremu,ktery asi nebyl tou pravou volbou.Ted to vim.Ale reknete mi jak se mam odmilovat?To asi nevi nikdo a ja si s tim budu muset poradit.Kdyz na nekoho chcete prestat myslet,ale vydate ho aspon jednou do tydne,tak to jak si nepujde.Ale muzu vam rict,ze uz se mi docela dari na neho zapominat.Nevim jak se to stalo,ale uz mi nedela problem,kdyz ho vidim z jinou holkou.To uz sem asi za vodou ne? :-)


330
Teri 07. 05. 2007 05:59

Pokud ho vážně miluješ nezmizí to nikdy. Můžu ti jen z vlastní zkušenosti říct přestaň ho vídat, zbav se všech věcí co ti ho připomímají a zabav se nějakou čiností a hlavně nevzpomínej na to jaký to bylo když jste byli spolu. Sice to co k němu cítíš nevymažeš, ale aspoň tě to nebude tolik bolet.


331
Tom49 21. 05. 2007 15:44

Reakce na kacka #327Načítám náhled komentáře...: zkus mu dát najevo, že se ti opravdu hodně líbí, třeba ho můžeš oslovit nějak hezky(jako ne tygře atd. :-D), nebo mu můžeš něco pochválit, třeba jak je v něčem dobrej atd.


332
Majkl 23. 05. 2007 11:40

Tak tenhle článek by se měl vytesat do kamene a kolem něho by měli denně chodit holky, aby si to uvědomili. Přesně jsi to vystihl – do posledního puntíku. Už jen nějak přimět, aby si to přečetly a trochu nad tm začaly přemýšlet;-)


333
Boor 24. 05. 2007 16:35

myslim ze vetsina kluku i ja by byly radi kdyby prvni krok udelalala holka obcas

Reakce na komentář: MarB #339Načítám náhled komentáře...

334
Elis 12. 06. 2007 21:45

Ja mam takovej mensi problem…Jeden kluk se mi vazne moc libi,mam ho rada.Jsme kamosi,chodime do jedny skoly,vidame se i ve voleyballe po skole.Mela sem pocit, ze se mu libim(dlouze se na me dival,nenapadne doteky) ale on se k nicemu vic nema.A ja bych ho tak moc chtela!Prosim poradte!Jak ho okouzlit,zaujmout ho vic nez ostatni holky?


335
siska 19. 06. 2007 16:39

tyhle clanky jsou dobry docela mi pomohly


336
Petra 20. 06. 2007 23:01

Zdravím! Taky potřebuju poradit.S bratrem mé kamarádky (který je asi o osm let starší – mě je 19) máme takový zvláštní vztah. Už několik měsíců se mu vážně líbím, ostatně tím se netají před nikým,ale nic víc z toho momentálně nekouká, i když… nedávno jsme měli první rande, bolo to moc krásný, přespala jsem u něj a opravdu jsem si myslela, že to je mezi náma vážný. Potom jsme každý druhý večer vedli nejméně hodinové telefonáty. Na zábavách nebo když někam jdeme s partou se na mě lepí a nespouští mě z očí, každý si prostě myslí, že jsme skvělý pár,ale on mě nedávno spražil tím, že před mou mámou i kámoškama prohlásil, že jsme jen kamarádi, což mě po tom všem zaskočilo. Takže… můžete mi někdo poradit, jak na něj? Mám ho víc než ráda a je načase, aby to přiznal i on, pokud to tak ale je. :-(


337
keksík 23. 06. 2007 13:59

Juchú, konečně článek, který jsem celý život hledala!!! :-D Děkuju! :-D :-P


338
Tammy 23. 06. 2007 19:23

hoj! mam rada jednoho kluka…minulej tejden se rozesel s jednou holkou…potom se nekdy trochu zlil a psali mi jeho kamosi a delali, ze to je on…rikali, jak moc me miluje a ja nwm co vsechno…ja sem jim neverila, pak mi psal ten kluk a ptal se, co zase psali, tak sem mu to rekla, pokecali sme…dalsi den zase prisla zprava na icq: miluju te…pak srry to byl kamos…no a dalsi den (vcera), kdyz kamosovi neco kreslil na ruku, tak se me ten kamos zeptal jestli to je dobry, sem mu rekla ze jo, pak se me zeptal znova, ae ten kluk rek ze ne..ze to nesmi nikdo vedet…no a pak mi ten kamos zacal neco rikat, ae jenom oteviral pusu…sem mu rekla ze nwm co rika. Tak mi rek, ze mi to napise…a napsal mi ze me ten kluk miluje, ae ja nwm jestli to je pravda…Pak sem si psala s kamoskou o klukach atd…a vona se zeptala: "a co martin?" (to je ten kluk) a ja sem ji naspala: "a proc zrovna on?" a ona: "no ze te tak pri tom lekani podezrele osahava…" v ten den sem taky mela toust…a von (jako vzdycky) rek, ze chce taky, tak sem mu teda dala kousnout…pak rek ze chce jeste, tak me chyt za ruku a kous si (toho toustu :-D ) a kamoska rikala: "no tak ted bych mu fakt jednu uz vrazila." a von me objal a rek: "no ale vona me ma rada, ze jo?" … myslite si ze ten kamos, jak mi psal na ten papir to, ze me ten martin miluje, nekecal??? thx :-) :*

Reakce na komentář: Ash #341Načítám náhled komentáře...

339
MarB 23. 06. 2007 22:51

Reakce na Boor #333Načítám náhled komentáře...:
1) "kluku i ja by byly" správně "kluků i já by byli"
3) Celá skladba té věty je taková divná. Já bych napsal spíš: "Myslím, že většina kluků, včetně mě, by byli rádi, kdyby občas udělala ten první krok holka."
2) Pokud bys byla ráda, tak proč s tím něco neuděláš? Nám se to dělá těžko a právě dámy by na tom mohly něco změnit.


340
Ash 24. 06. 2007 09:53

Dobrý rozbor :-) Osobně bych to viděl spíš na "většina kluků, i já, by(chom) byli rádi / by byla ráda", případně u tvé verze "většina kluků, včetně mne, by byla ráda".

Třetí bod 2) ztrácí v souvislosti s odhalením autora příspěvku jakožto muže smysl :-(

Obecně myslím, že pokud někdo má potíže s verbální mezilidskou či mezipohlavní :-D komunikací, měl by se zaměřit na zlepšení komunikace třeba právě v psané formě, pokud tam má nějaké nedostatky. I když těžko potvrdit, že by to zlepšovalo schopnost komunikovat jako takovou, schopnost myslet, formulovat myšlenky a tak podobně, tak uškodit to podle mne nemůže.


341
Ash 24. 06. 2007 10:03

Reakce na Tammy #338Načítám náhled komentáře...: Zlil se?? Já tipoval že je mu/vám tak 12 :-O Ve 12ti je kousnutí do toustu s úchopem za ruku samozřejmě vyznání lásky se vším všudy ;-) V jiném případě bych byl spíš váhal.


342
Andrea 28. 06. 2007 18:01

ahoj poterbovala bych poradit s lukisem vubec nechapu jeho chovani miluje me nebo ne pohadali sme se spolu a tedkom vsem rika ze uz spolu nechodime je to definytyvni konec nebo am eset sanci?podle toho co mi rikajou kluci z jeho trydy me porad miluje a ale ze pri by na me asi nemel cas porad je totis s kamosema a me venuje malo casu teda aspon to tak bylo ten posledny tyden


343
Roxy 28. 06. 2007 22:30

Reakce na Milan #212Načítám náhled komentáře...: S toho si nic nedělej, byla jen tag trochu stydlivá, nech jí čas… Anebo ses jí nelíbil, ale když se jí prej líbíš, tag to bude ten první důvod… Jestli ji chceš dostat, tak ji hlavně pořád nepiš, a neotravuj, ale pozvi ji třeba do kina apod….


344
Roxy 28. 06. 2007 22:51

Mám strašně ráda jednoho kluka a nejen jednoho…. Ale pokaždě když si s nějakým píšu tag za chvíli nevím co si s ním mám psát. A tag je to i když jsme sami… nevím co mu mám říkat, a nastane takový to trapný ticho… Helpněte mi pls. někdo na e-mail…


345
Alexandr 29. 06. 2007 09:11

Tak se ho na něco vyptávej. Vyptáváním zjisti, čemu rozumí aspoň tak, aby o tom mohl povídat, a dál se ho vyptávej právě na to. To prolomí ledy a vydrží to na dlouho. A pokud ještě budeš umět dát najevo obdiv k tomu, co všechno ví, máš ho sbalenýho zcela jistě.


346
Mirka 29. 06. 2007 12:51

Reakce na Mirka #207Načítám náhled komentáře...: ahoj je mi 11 a mam takovej problem chodila jsem s jednim klukem ale on mi dal kopačky a jeste ho mam nevite co mam delat aby si me zase vsimnul protoze on vybira holky jako ponozky ale ja ho miluju


347
Mirka 29. 06. 2007 12:53

:-)


348
Ashley 09. 07. 2007 13:28

Ahoj!Plosíím poraďte mi!Bude mi dvanact a líbí se mi fak pěknej 20ti letej kluk.Hraje fotbal s mým bráchou takže se tam chodím dívat,Kdyžtam sedím tak se na mě podívá,a usměje se.Nevíte co to znamená???Plosímmm.Odepište já ho hrozně miluju.

Reakce na komentář: Barča #355Načítám náhled komentáře...

349
ligy 09. 07. 2007 13:39

To co cítíte děvčata, to není láska…poznáte později, jak vypadá pravá láska…vždycky se musim smát, když 11 letá nebo 12 holka napíše, jak někoho strašně milují. :-D


350
tynuša 13. 07. 2007 15:56

Reakce na Pam #225Načítám náhled komentáře...: no na tohle je muj názor asi ten že skoro pokaždé když jste v jedné a té samé třídě se spoužáci spolu baví a dokonce spolu i flirtují a holky se předhánějí v tom která je lepší…a flirtování ve třídě se mi zdá poněkud povrchní a jen tak z recese….tak si sním o tom promluv na rovinu a tohle ych už neřešila but ti řekne že cítí to samý a nebo že jste jen kamarádi….a navíc taky přemýšlej o tom jestli by jsi opracdu chtela chodit s nekým z te samé třídy??abych pravdu řekla já ne protože takoví vztahy vetšinou končí fijaskem!



351
tynuša 13. 07. 2007 16:14

narazila jsem tu na příspevky typu nevím co si sním říct atd….no podle me pokud si sním nemáte co říct tak je zbytečné o neco usilovat bud si máte co říct hned od začátku pak je naděje že z toho eco opravdu bude ..ze začátku je samozřejmé dochází k tomu seznamová projde pár trapnách frází ale to už k tomu patří snažte se být vtipný ale né zapřehnaně pak už to přijde samo……musíte se pokusit najít třeba stejný zájmy stejný názor pak už je o čem povídat…..ale holky prosimvás budte sví vždycky musíte být takoví jaký opravdu jste jste originál a nikdo jinej vám to veme nesnažte se nikomu podobat jestli se vám líbí hiphoper a vy jen kvuli tomu aby jste se mu líbili budete dělat jak strašně děláte do hip hopu a přitom se vám ta muzika vubec nelíb tak to je pekná blbost musíte bejt osobmos a snažit se prosadit svuj názor kluci nemájí radi holky bez názoru taky co s takovou že?!mějte své názory nesmíte furt souhlasit s tím co říká on to ho pak přestane hodne brzi bavit!…………..


352
tynuša 13. 07. 2007 16:23

a tet bych zas potřebovala poradit já …………………..líbil se mi kluk byl fajn jezdil zamnou blbli jsme smali se mela jsem pocit že je nám spolu dobře a že i jemu se to zamnlouvá taky proč by semnou jinak ztrácel čas???no tak prostě docela často zamnou najednou začal jezdit byla sním ohromná zábava i on se bavil no pak jsme se asi dva dny nevideli ale stále jsme si spolu psali taky mi slíbi že se v pondělí ukáže no samozřejme jsem z toho mela ohromnou radost jenže nepřijel druhý den mi napsal že byl zmoženej z práce a že usnul at se nezlobím tak to bylo v pohode jen že už se neozval už neodepsal ani na jednu sms??vubec nevím co se stalo tak zničeho nic bez vysvětlení já bych to rala v pohode jen kdyny mi to aspon vysvetlil co se stalo jestli jsem neco provedla no ale nevysvětli………
Dostal ze me strach nebo já nevím???
ale pokaždé když ho potkám nekde ve meste usmívá se mile pozdraví a pořád vidím tu stejnou jiskru k očích když se na me díva jako tenkrat když by zamnou ale jinak neřekne nic pokoušela jsem si sním o tom promluvit i z očí do očí ale zbaběle utek už v nic nedoufám ale mrzí me to že ani nevím co jsem provedla ……….ani nevím jak jsem teda natom u něj jestli jsme ještě aspon kamarádi????nevím nevím nic jen to že je nezkutečně krásnej :-D

Reakce na komentář: anti #356Načítám náhled komentáře...

353
Janica 15. 07. 2007 04:15

Taky jsem si myslela v 11 či ve 12 letech, že miluju jistého žáka naší základní školy, ale jaká byla krutá realita – zjištění, že dal přednost mé poněkud vyspělejší spolužačce… :-)
Teď je mi 21 a jsem sama. Nikdy to nevydrželo déle než týden (stále přemýšlím, jestli pro toho kluka jsem dost dobrá nebo co na mě vlastně vidí).Snažím se ze sebe udělat pomalu světici, abych vůbec obstála v mém okolí.Tím jedny štvu a druhé povzbuzuju. A já se cítím divně…Nejhorší jsou ty chvíle, kdy jdu s bandou přátel(samozřejmě popárovanýma) 8-)a zůstanu sama na lavičce při ploužácích nebo na svatbě v kruhu. No jo jasně v 21 letech mám přeci ještě čas a tím, že mám před sebou pár let studia, to není tak strašné. Ale je. Pro některé jsem exot svého druhu,pro některé jeptiška. Má diagnóza je ztracené sebevědomí.Zdá se to být úsměvné, ale v těch 11 či 12 má holka svou duši hodně křehkou a pokud někdo napíše, že pravou lásku pozná později, tím tumplachem ji moc nepomůže.Ale s nadhledem se můžu usmát….je to pouze můj názor…


354
Barča 17. 07. 2007 19:35

Prosím poraďte, líbí se mi jeden kluk, chodíme spolu do třídy a já envím, jeslti se líbím jemu. Oční kontakty, toho se prostě bojim. Že on odmítne a pak si budu připadat trapně… V osobotu spolu jeden na dovču, ještě s mou a jeho rodinou, mno a když jsme spolu sami tak si většinou povídáme, ale vždy se ptám tak trapně…. třeba jak se máš? co je doma novýho, protože se na něj moc soustředím a ni clepšíhomě nenapadně. Prosím odepište mi někdo…jak se mu mám trochu zalíbit?


355
Barča 17. 07. 2007 19:39

Reakce na Ashley #348Načítám náhled komentáře...: Mno víš, on když se na tebe směje, možná tě bere jako dítě… Kdyby tobě bylo 20 a jemu třeba 40 let tak je to mnohem lepší než tvůj případ. 8-) Já vím jaké to je balit někoho mnohem staršího, mě je taky teprve 12 let a už jsem si tím prošla… Ale zkusila jsem zapomenout, ale to mi nešlo, jenže když jsem potkala jiného kluka tak jsem zapoměla. Možná to ještě nebyla taková láska jako teď. Teď se mi fatk moc a moc líbí jen stejně starej kluk. Přeji hodně štěstí v lásece, páá ;-)


356
anti 17. 07. 2007 23:54

Reakce na tynuša #352Načítám náhled komentáře...: V rychlosti, nemam cas tu rozvijet muj pribeh. Capni ho, zeptrej se proc se tak chova, ale zadry SMS ani volani. Mezi ctyrma ocima a nenech ho se z toho vykroutit.
Jestli ho nechas se z toho nejak vykecat je to prdeli. Podle me je akorat nesmely.

Reakce na komentář: tynuša #359Načítám náhled komentáře...

357
tereska 19. 07. 2007 19:10

Ahojky.Ja bych potrebovala poradit jak mam dostat kluka aby se mnou byl a aby me neodbyval!Je starsi nez ja,je mu 16.Tedkom posledni 2 dny jsem spala s jednim mym kamosem ve stanu, hladili jsme se tam,libali a taky doslo i na pohlavni styk.Zname se uz mooc dlouho a ja ho mam strasne moc rada!Kdyz jsme potom rano byli u nej doma aby jsme se nasnidali tak tam byla i jeho mladsi sestra a byla tam po celou tu dobu s nami.Ja jsem se ho porad nenapadne dotykala a prislo mi to moc krasne!Musim na nej porad myslet a nevim jak ho mam dostat aby se mnou byl.Chtela bych to co jsme delali v tom stanu,tak bych chtela aby se to opakovalo!Prosim pokud to bude mozne tak mi pomozte moc ukuju


358
míša 20. 07. 2007 14:41

Mám problé¨m v tom že rodičů známí mají kluka hodně se výdáme ,o víkendu to bylo jiný protože jsme seděli vedle sebe a koukali do očí ale on se k ničemu neměl , já bych s ním strašně chtěka chodit ale nevím jak se teď zachovat .


359
tynuša 22. 07. 2007 21:12

Reakce na anti #356Načítám náhled komentáře...: ale to jsem udělala to už jsem zkoušela…..ale nic prostě nic utek zdejchnul se …………


360
Gradius 23. 07. 2007 21:07

Myslíte že je něco na tom když s holkou blbnu… hrajeme si v bazéně, jezdíme na kole všechno možný, potom si večer lehnem na postel ja se ji prehrabavam ve vlasech ona jen zpokojene kouka a bavime se o vsem co prijde na rozum?? ;-)

Reakce na komentář: crusader #361Načítám náhled komentáře...

361
crusader 23. 07. 2007 22:26

Reakce na Gradius #360Načítám náhled komentáře...: Jestli budeš ztrácet čas přehrabáváním vlasů, tak ti ji někdo jinej udělá – a ty pro ni navždy zůstaneš jen kamarád, co jí přehrabával vlasy. Radím ti: postup do dalšího levelu :-).


362
Gradius 24. 07. 2007 13:24

Ale co když bude proti?? :-(

Reakce na komentář: crusader #363Načítám náhled komentáře..., kata #366Načítám náhled komentáře...

363
crusader 24. 07. 2007 19:08

Reakce na Gradius #362Načítám náhled komentáře...:
A co když ne?? :-)
Když bude proti, tak se zase vrátíš k tomu přehrabávání, ale nebudeš muset po zbytek života přemýšlet nad tím, co by bylo, KDYBY jsi to aspoň zkusil.
Prostě to zkus a uvidíš.


364
Míša 25. 07. 2007 12:20

Mé rodiče mají známe a ty mají syna je o rok starší(je mi 15) než já, nedávno jsme měli akci ,a šli jsme na procházku a chytnul mě okolo pasu , od tý doby jsem se neviděli nevím jak se kněmu mám zachovat .Děkuji za odpověd.


365
je.jedno 27. 07. 2007 21:53

Reakce na Pam #225Načítám náhled komentáře...: … nejlepsi je jet na skolni vylet… treba na lyzak ;-)… taky dobry je kdyz spolu sedite v busu


366
kata 27. 07. 2007 22:01

Reakce na Gradius #362Načítám náhled komentáře...: boze kdyz spolu blbnete a lezite v posteli atd. tak o tebe rozhodne zajem ma ptz holka klukovi ktery ji nejni sympaticky malo dovoli… je to sice trochu neco jinyho ale je to podobne: lezeli jsme spolu taky v posteli celou priblizne hodinu a kdyz uz jsme museli vypadnout tak na posledni chvili neco zacalo a proc az tak pozde? ptz oba dva z nas si rikali co kdyz ten druhy nechce… a pritom to bylo taaaak jasny :-)

Reakce na komentář: kata #367Načítám náhled komentáře...

367
kata 28. 07. 2007 09:06

Reakce na kata #366Načítám náhled komentáře...: byli sme uplne slepy a nevsimali si tech jasnych signalu… cela trida – mimochodem je to spoluzak – rikala ze spolu neco mame a bylo uplne marny jim rikat ze ne… a pritom ani jeden z nas si toho nevsimal… teda je pravda ze sem si rikala co kdyby? ale hned vzapeti sem si rikala ze to je blbost ze on se tak chova ke vsem holkam… spoluzacka: jo chova ale k tobe este trochu jinak… a stejne sem na ni nedala


368
klara 01. 08. 2007 18:26

ahoj chtela bych poradit s jednim klukem .jednou kdyz jsem sla s kamoskou ven tak jsme potkali toho kluk kamoska ho znala a my sme se do sebe zakoukali ocima .a kdyz jsem tam prisla po 2 tak tam byl tak jsme se privitali ale on si me pak vubec nevsimal me se libi ale nevim jak mu to mam dat najevo please poradte nekdo


369
andulyk 07. 08. 2007 22:03

Rok si píšu na icq s jednim kamarádem, znali jsme se i predtim, než jsme si zacali psát, ale jenom od videni.. me uz se libil od 14 let, ted je mi 16 a jemu 20. Jsme opravdu hodne dobrí kamarádi, ale na zivo se moc nevídáme, protože on ted bydlí v něměcku :-( žil tam ted rok a ještě asi rok bude :-( On to věděl, že jsem do něj zamilovaná, ale když jsme o tom spolu mluvili, tak mi řekl, že semnou chodit nechce, že sem sice super kamarádka a všechno, ale že ted to na chození neni, že možná jindy :-( to mi rekl o Vanocich, co byl v cechách naposled.. ted o prázdninách přijel zase :-) když jsme se videli poprvi, tak ke me prisel a objimal mě a teprve potom mě pozdravil, chytal me porád kolem boku a bylo to strašně krásný :-( nevim, co mam dělat, sem do něj blázen strašně dlouho a nejde to proste zapomenout :-( někdymam pocit, že by mu na ě mohlo třeba taky záležet i vic, kdyz mu treba zacnu rikat o nejakym klukovi nebo tak, tak zacne bejt protivnej a vypada to že žárlí… pořád se strašně pošťuchujem a děláme si ze sebe navzájem srandu :-D ale spíš si to jenom namlouvám :-) nic s tim nenadelám :-( aspoň mam super kamaráda a jsem ráda, že ho znám :-) je to nejlepší kluk co sem kdy poznala, nekdi v životě na něj nezapomenu :-( :-)


370
Mat 11. 08. 2007 22:45

Reakce na Elishka #251Načítám náhled komentáře...: Proste ho zavolej ven ty.


371
deka 12. 08. 2007 10:37

mám kamaráda kterej chce abych sním šla někdy večer ven jen on a já vim že mu určitě nejde o procházku..ale má hol¨ku co mam dělat?prosím napište někdo děkuji


372
Saja 13. 09. 2007 12:34

Jo dobry clanek je fakt ze to raci zkuste nez abyste pak litovaly ze ste to nezkusily!!


373
Danny 13. 09. 2007 17:29

To je krásný jak to holkám vysvětlujete.Ale ještě se mi nestalo že by za mnou nějaká přišla.Ale s těma očima to dělám taky,na holky,někdy se chytaj :-D


374
babzisko 25. 09. 2007 21:44

Nevzdavej to!!!
Kouskem jsem se v tvem povidani nasla, s mensim rozdilem – ja 23, on 30. Ani nejsme tak daleko jako ve Vasem pripade: teprve jsme si nabidli tykani a zmakli jsme jeden obed, potom odletel na 2 mesice do ciziny a nyni se spatne navazuje zpetne… kdyz jsme spolu, placame blbosti. Nekolikrat jsem se mu snazila pomoct (v domneni, ze se mozna stydi, pochybuje kvuli vekovemu rozdilu, v minulosti jsem delala modelku, mozna si neveri..)nevystupuji suverene, mile se usmivam, cervenam pred nim, vsechny kroky delam ale ja. Na vsechny mam odezvu (maily – od pracovnich k osobnim, sms – od pracovnich k osobnim, pozvani na kavu…) ale nikdy nic akcniho od nej. Prave jsem se rozhodla, ze to vzdam. Neunesu to. Nedokazu pred nim prezentovat a soustredit se na dane tema, neskutecne cervenam a cim dyl to trva, tim je to horsi. Rikam si, jestli se takhle mile nechova ke kazde zene, nedovedu vec objektivne hodnotit protoze jsem v tom az po usi. Rozhodla jsem se, ze to vzdam a zapomenu na nej, zacnu normalne fungovat a budu silna. Je mi to lito, ale pravdepodobne nema zajem, usoudila jsem. Ale kdyz ctu tvuj prispevek, rikam si: ta holka se na to nesmi vykaslat! Jste opravdu daleko, on si vazne ocividne neveri a zvykl si, ze akcni jsi a budes ty, vsechny kroky lezi na tobe. Otazka je, jestli budes s takovym chlapem stastna. Vsechno bude pravdepodobne ve vztahu i dal na tobe… Normalne bych mu misto rozlouceni nabidla pozvani k tobe domu, pred tim nekde v baru, trochu vina pomuze. Mozna je to drze a primocare, ale jinak to s chlapama nejde.
Drzim ti moc palce!!!!
Budu tu cihat jak ti to dopadlo!
Pokud se shodou okolnosti nejmenuje Ales, pak ti moc fandim :-P


375
monkey 28. 09. 2007 23:39

Reakce na Pam #225Načítám náhled komentáře...: Mam stejnej problem…akorat uz je to podruhy s tim samym…:/…


376
janna 01. 10. 2007 20:11

ahoj, měla bych dotaz – či spíš prosbu o radu. moc se mi líbí kluk (on 30, já 26), kterýho vídám velmi zřídka a protože je odjinud, nemám příležitost vidět se s ním, potkat ho, sama. Jak ho mám zaujmout, abych se příliš neztrapnila mezi ostatní partou? nechce se mi říkat mu to, aby se nelekl a nepřišla jsem o kámoše, spíš ho nějak zkusit zaujmout… díky


377
Turbo 02. 10. 2007 10:39

och vy křehké stvoření :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


378
jana 27. 10. 2007 15:31

Ahoj…no já jsem se tě jen chtěla zeptat co mám dělat asi 30.6. sem se rozešla ze svým klukem,nějak sme se spolu nebavily,protože já jsem mu ublížila.. :-(pořád jsem za ním nechtěla jezdit on bydli o vesnici dál a o sobotě a o neděli jsem mu říkala že nemůžu atd..ale on mě přest všechno milovat …ale ted chtěl chodit s mojí kánoškou ale nevyšlo jim to ale jako chtěl sní chodit asi už před 1měsícem…ted si píšem na icq..a já jsme zjistila že ho mám ráda pořád se mě ptá co kluci a  já co holky je to takyvý zajmavý porad… :-(


379
soník 27. 10. 2007 19:08

Ahojky, když tu píšete takový dobrý rady tak bych vás tedka o jednu porosila…ptám se především mužu– jak má holka poznat že ji má kluk rád a že jí nechce jenom na sex?

Reakce na komentář: Johnny #380Načítám náhled komentáře..., Ash #382Načítám náhled komentáře...

380
Johnny 28. 10. 2007 19:03

Reakce na soník #379Načítám náhled komentáře...: Zkus to tak ze to jakoby budes chtit, ale az budete u toho, reknes ze na to jeste nejsi pripravena a uvidis co bude delat, jestli toho necha a vezme to v pohode a bude se k tobe chovat jak driv tak mu jen o to nejde


381
divka608 29. 10. 2007 16:36

ahojík lidi chtela sem od vas radu miluju moc jednoho kluka uplne blaznive jenze on má holku ted … ale pred ni chtel chodit semnou porad po me kouká a prohlizi si me…co amm teda delat mam se mu vazne kouknout do tech oci??


382
Ash 29. 10. 2007 19:36

Reakce na soník #379Načítám náhled komentáře...: Já být holka, tak si vymyslím nějakou hodnověrnou chorobu spíše nesexuálního rázu, pro kterou se do brzkého vyléčení (cca za 5 let) s ohledem na mé zdraví zmiňované aktivity důrazně nedoporučují, a s lítostí se s tím partnerovi svěřím… Když by mě politoval a prohlásil, že počká, tak bych ho řekněme tak rok dusila… no… trochu se bojím, že bych buď podlehla první a nebo zůstal(a) na ocet :-D

Takže spíš bych asi byl oportunistická slečna, které by šlo především o to jedno, a když by se po čase případně ukázalo, že mě měl taky rád, tak bych to brala jako skvělý bonus a byl bych v sedmém nebi :-D


383
melounek 12. 11. 2007 19:53

lidi potrebuju poradit ..– líbí se mi jeden kluk,mam na neho i icq ale on mi sam nenapise..a kdybych mu napsala ja tak si treba bude myslet ze sem vlezla nebo tak…co mam delat ? prosím pomooc :-D

Reakce na komentář: Luhas #384Načítám náhled komentáře..., Luhas #385Načítám náhled komentáře...

384
Luhas 12. 11. 2007 20:10

Reakce na melounek #383Načítám náhled komentáře...: Ahoj. No, pokud to není nějakej namyšlenej frajírek apod. tak pochybuju, že by si myslel, že jsi vlezlá. Jelikož nevím, kolik je tobě a jemu let, tak těžko říct, jak bys měla postupovat. S věkem se mění i myšlení. Mě osobně by potěšilo, když by o mě měla nějaká holka zájem, ale to asi každého kluka (ale u mě je to dáno spíš tím, že se mi to ještě nestalo, ale o tom možná jindy). Zjisti si o něm pár věcí, třeba jaké má koníčky a pak toho zkus nějak využít apod. A nebo na něj jdi přímo. To už záleží na tobě. Čau.


385
Luhas 12. 11. 2007 20:20

Reakce na melounek #383Načítám náhled komentáře...: A navíc, vše už bylo řečeno v článku, který je jako vždy perfektní :-)


386
Bejulka 15. 11. 2007 18:53

Taky sem se na něco chtěla zeptat, protože si nejsem jistá, co mám dělat… nečekaně, se mi libí kluk :-)… Má ovšem už rok moje číslo na mobil, ale nenapsal.. Potkáváme se ve škole a on (neříkám,že úplně vždy) se dívá, na nic jiného se ovšem nezmůže, vím, že se mu líbím, ale nevím, jestli je to stydlivost, nebo to, že nechce… chtěla bych, aby to začal první on, ale.. mám to já zkusit první, nebo to mám nechat být? 8-)


387
klaudie 19. 11. 2007 17:20

noo.ja to mam nejtessí.moje nej kamoska si vyhlidla kluka…zacla s nim chodit a seznamila nas…a ja se mu zalibila vic nez moje kamoska…tak jsme spolu tajne chodili ale pak to kamoska zjistila.bavili jsme se s polu dal ale s tim klukem to trochu zamavalo…ted se s tim klukem ani jedna nestykame a dost me to trapi…je nadhernej-.pomozte mi prosi. co bych mela udelat abych ho dostala zpet???pls


388
tereza 28. 11. 2007 13:05

ahooy si chlap tak by si tomu mohl rozumet.. ja sem se jenom chtela zeptat co znamena..kdyz se mi starsne libi jeden kluk a zniceho nic sme byli spolu venku a zacali sme se libat a on mi po chvili rek ze to nema cenu..??to tak trochu nechapu ze by sem se mu nelibi.. :-(


389
Martísek 30. 11. 2007 16:48

ahoj prosimtě já bych se tě chtěla zeptat !!! už delší dobu se mi líbý jeden fakt klásnej kluk !!! a já se mu asi taky líbim jak už to tak vypadá !! ale on je tak trochu stydlivej !! píšem si jenom přes icq !! Já chci ale víc !!!!!! ale nevim jestli mam k němu jít a normálně se s nim začít bavit !!a nebo no prostě jak ho mám zbalit ? naco kluci nejvíc jedou ? ( jo a jemu je 15 a mě bude 14 ) !! už mě nebaví jen na sebe civět a nicc !!! tak prosím porad mi ! chci k němu mít blíž !!!!


390
Vincent 04. 12. 2007 18:51

chci se podělit o jednu svou dnešní zkušenost. Přecházel jsem silnici a zrovna po chodníku jdoucí holka se na mě usmála. V tu chvíli jsem ale nijak nezareagoval, jen jak prošla dále tak jsem se zastavil a koukal na ní jak se bude dál chovat. Hledal jsem jakékoliv znamení zájmu (změna rychlosti chůze, otočení hlavy, přehození si kabelky z ramene na rameno, drobná úprava vlasů, jakákoliv křečovitost) prostě jsme čekal na jakoukoliv drobnost, ale nestalo se vůbec nic tak sem šel domů. Asi nejlépe kdyby tady nějaká žena napsala, jestli ta holka fakt mohla mít zájem, i když pak prošla naprosto flegmaticky dál. mohlo jí bejt tak okolo 25 – díky

Reakce na komentář: nenene #391Načítám náhled komentáře...

391
nenene 04. 12. 2007 19:38

Reakce na Vincent #390Načítám náhled komentáře...: ahoj, myslím si, že holka zájem asi měla. To, že ona se odhodlala usmát, byl od ní velký krok, u nás lidi bohužel málokdy rozdávají úsměvy na potkání jen tak a proto tě to taky tak vzalo. Bohužel jsi nezareagoval pohotově, jen jsi čekal další krok od ní, čehož už ona v té chvíli nebyla schopná. Také bych už asi nic víc neudělala být v té situaci. Asi jsi to prošvihl, ale aspoň už víš pro příště..

Reakce na komentář: Vincent #392Načítám náhled komentáře...

392
Vincent 04. 12. 2007 19:55

Reakce na nenene #391Načítám náhled komentáře...:

právě proto že byl úsměv velký krok a ona ho udělala, tak bych čekal že nebude mít problém udělat i nějaký drobnější. Mám za to že taková ta drobná úprava vlasů, nebo změna chůze, nějaké zaváhání, či cokoliv jiného je u holek v případě zájmu automatická (bezděčná), nebo ne? Díky za odpověď, ale spíše se kloním k názoru že ta holka prostě jen rozdávala úsměvy na všechny strany a čekala kdo se chytne. Ztratil jsem možnost se seznámit, ale nic osudového by to pravděpodobně nebylo :-)

Reakce na komentář: nenene #393Načítám náhled komentáře...

393
nenene 04. 12. 2007 21:53

Reakce na Vincent #392Načítám náhled komentáře...: No já té slečně do hlavy nevidím, ale stejně si myslím, že ty reakce žen vnímáš nějak po svém a ne moc dobře. Tys přece řekl sám, žes nijak nezareagoval, ale ona na to mohla čekat. Třeba opětovaný úsměv, nádech jako žes chtěl něco říct, ale ztratil jsi dech, povytažené obočí…Jak mohla udělat nějaký sebemenší drobnější krůček, když neviděla žádnou odezvu ani po tom svém velkém kroku?(teda velkém obrazně, někoho to opravdu může stát velké úsilí usmát se na neznámého člověka). Každopádně jsi jí byl sympatický, na někoho od pohledu protivného by se neusmála.

Reakce na komentář: Vincent #394Načítám náhled komentáře...

394
Vincent 04. 12. 2007 22:25

Reakce na nenene #393Načítám náhled komentáře...:

teda tím nereagoval jsem myslel neoslovil, úsměv jsem automaticky opětoval (což mi připadá jako samozřejmost a proto jsem o tom nepsal). Navíc začal jsem po ní koukat zastaven ještě když byla odě mě fakt kousek a "periferním dívčím viděním" by mě měla zaregistrovat (navíc v případě předchozího zájmu)

chtěl jsem spíše jen odpověď, zda je možné, aby se na mě usmála (s tím že má zájem), ale zároveň pak naprosto normálně odešla jakoby se nic nestalo (nedala nijak najevo že ví, že já to ještě řeším-i nějakou bezděčnou reakcí)

ale měl sem ji oslovit to je fakt :-)


395
Vincent 04. 12. 2007 22:43

respektive zda může být v ženské přirozenosti na někoho dělat úsměv (ten ho opětuje, ale víc neudělá) pak nijak nereagovat na to že on pak třeba za jejími zády třeba válí sudy, dělá přemety nebo tak… :-) taková čistě teoretická otázka

Reakce na komentář: Ash #398Načítám náhled komentáře...

396
janishka 12. 12. 2007 20:21

ahoj, nedávno jsem se seznámila upě s krásným klučinou, začali jsme si spolu psát,pokaždé ,když ho potkám, se na mě usměje a krásně mě pozdraví i dokonce se sobě vzájemně díváme dlouho do očí než měkdo uhne.Nedávno do mě hustila kamarádka, že mám jít za ním a začít si s ním o něčem povídat. Tak jsem šla, pozdravila jsem ho a on se na mě upě krásně usmál,ale začal se strašně červenat.Takže jsem vuubec nepochopila proč se chlapec červenal,upě začal zničeho nic rudnout,ale po minutě dostal normální barvu, tak se chci zeptat,proč se začal červenat? nemužu tomu přijít na kloub


397
v 22. 12. 2007 11:41

Krasnej clanek…Fakt ten kdo ho napsal je bore
c :-)


398
Ash 22. 12. 2007 12:33

Reakce na Vincent #395Načítám náhled komentáře...: Může být, já když mám dobrou náladu, tak třeba na nějakou i mrknu, ale nemám pocit, že bych se s ní pak musel seznamovat. Prostě jen flirt :-)


399
sexi.laska 31. 12. 2007 23:18

ahojda mam problem . strasne moc chci jednoho kluka chodime i do stejne skoliy opcas si mne vsimne ale jinak nic moc us ho chci delsi dobu nedavno se rozesel s moji kamoskou ,nevim jak ho mam zbalit a taky nevim jak to mam visvetlit kamosce ze ho mam rada tak mi nekdo prosim poradte ja nevim si rady ???


400
Coquette 01. 01. 2008 01:22

To je sice hezký, a je to pravda, ale co takhle jinej případ: jak sbalit kluka, kterej vás zná 4 roky a ten poslední se s ním do krve řežete?

Reakce na komentář: Ash #401Načítám náhled komentáře...

401
Ash 01. 01. 2008 21:12

Reakce na Coquette #400Načítám náhled komentáře...: To bude snadné, kde jsou emoce, tam jsou vášně ;-) Při další řežbě se na něj vrhnout -– náhlý zápal vášně můžete snadno omluvit právě silou emocí, a při troše štěstí se ani omlouvat nebude potřeba. Nenávist a láska sice stojí na opačném konci, ale mají k sobě zatraceně blízko. Teda… alespoň ve filmech to funguje :-D


402
lenka 02. 01. 2008 13:08

je to hezky, me se to moc libi ;-)


403
Saly 04. 01. 2008 22:16

Tak nevim, ale mam uplne jinej problem – s tim klukem v podstate jsem, ale jen tak…nechce zadnej vztah, rad me urcite ma…zkousela jsem vsechno, nechat to jen tak…rict mu to…proste vsechno, ale on to jinak nechce. A ja zase nechci bejt jen ta "husicka" s kterou spi, pritom vim, ze jinou nema, mit nebude..jde nam to spolu rozumime si, ale vzdycky se pak, kdyz se nevidime chova jako kdybych neexistovala..pripadam si jak totalni idiot, potrebuju, aby me chtel na vztah a ne "jen tak" a nevim, jak uz toho docilit – protoze z tohohle jsem jen uplne na nervy :-)


404
Tomas 05. 01. 2008 10:32

hm takze dis si to tak prectu…tak holky sou liny cokoli delat aby projevili zajem a jen cekaj co kluk…no pekny no


405
Hmyz 05. 01. 2008 23:35

Zdravím,musím konstatovat ,že to co je zde psáno je skutečně pravdivé a v praxi velmi dobře využitelné.Sama to jsem to tak praktikovala ještě před tím, než jsem se dostala k tomuto článku.Zde jsem si jen vše potvrdila.Je to milé ,vlídné a laskavé a především účinné!!ovšem v určitých případech musí člověk dát o sobě více vědět a hlavně NEZTRÁCET MOTIVACI!!!Někdy přitlačit, jindy zase ubrat.Chce to trochu sociálního citu.To že HO třeba pár dní nepotkáte neznamená ,že se vám snaží vyhýbat jako čert kříži,ale důvod bývá zcela triviální-kupříkladu nemoc.Chce to přímý kontakt.Když už ho zaujmete pozdravy,pohledy a jinými takovými prostředky,pak přichází na řadu slova a vnitřní poznávání.Toť především.Ale pak nechte pracovat jeho.Bývá to občas tak, že kluk si holky,která ho "SBALILA" často moc neváží.Tak pozor.zaujměte originalitou a určitým nedostupným tajemnstvím-naoko :-).A když je to chlap zypu filosofa, pude to jak po másle :-)přeji slečny hodně štěstí


406
linda 12. 01. 2008 15:40

Ahoj lidi, zajímalo by mě, jestli klukum nevadí že v 17 nemám žádné zkušensoti? jako že jsem se ani nelíbala. tedka sem si našla kluka, ale bojím se aby se mi nevysmál že to neumím a tak

Reakce na komentář: peter #407Načítám náhled komentáře..., Ash #408Načítám náhled komentáře...

407
peter 13. 01. 2008 00:31

Reakce na linda #406Načítám náhled komentáře...: že ses ještě nelíbala mu neříkej, to že jsi s nikým nespala mu řekni ve vhodný čas.Znám holky co měly desítky kluků a líbaly hrozně, znám holky co měly pár kluků a líbaly fantasticky.Nevim jak ostatním klukům, ale me by to vadilo – teda kdybys měla k sexu aktivní přístup, nevadilo by mi to a byl bych z tebe nadšený!


408
Ash 13. 01. 2008 11:25

Reakce na linda #406Načítám náhled komentáře...: Přesně jak psal peter, snad akorát není dobré snažit se nezkušenost maskovat přehnanou aktivitou. Když si dívka přečte v časopisu recept na jazykové tornádo a při první puse se to "teda rozhodne vyzkoušet", tak to nemusí mít přesně ten slibovaný efekt :-) Lepší bude pozvolný, ale jistý rozjezd -– užij si to ;-)


409
linda 13. 01. 2008 17:46

klucí…a proč by vám vadilo že jste byli první? vás to přece taky někdo musel naučit, ne? :-)

Reakce na komentář: peter #410Načítám náhled komentáře...

410
peter 13. 01. 2008 22:47

Reakce na linda #409Načítám náhled komentáře...: ufff pokusim se být stručný :-) . Líbání – ze začátku budeš nemotorná (nebudeš vědět jak natočit hlavu, jak používat jazyk atd…), tohle vše odkoukáš od partnera (za předpokladu že to umí).Takže to, že ses nelíbala by mi ani nevadilo, rychle se to naučíš.
Horší to je se Sexem – jak jistě víš líp než já, tak u holek máte ze začátku jisté "potíže".Prvních pár "sexů" (do sexu to bude mít daleko) budeš asi jen ležet jak prkno, vůbec nebudeš vědět ktérá bije, nebudeš vědět co a jak.TO by mi právě vadilo.Na druhou stranu, jak jsem již řekl.Jakmile se zaučíš, což předpokládá Tvůj aktivní přístup, bral bych Tě radši než nějakou zkušenou matadorku ;-)


411
dorka 17. 01. 2008 21:25

čau lidi… mam dotaz ne jak do toho ale jak z toho ven..? jak nebýt zamilovaná do někoho kdo miluje vás, ke komu vás to táhne a s kým si rozumíte. Každý dotek vámi projede jako elektřina a jen pohled napíná vaše buňky k prasknutí? Co když oba chodíme s někým jiným a prostě se to stalo… Kdyby si jen někdo všimnul těch nenápúadných doteků pod stolem tak ztratíme všechny kamarády, známe.Oba vime ze to nemuze skoncit dobre a nema smysl ani myslet na to že bychom mohli byt někdy spolu – tak jak z toho ven?


412
misha 23. 01. 2008 19:04

ono je to se mnou trochu složitější možná to né každý pochopí. Tak tedy… chodila jsem s jedním klukem seznámili jsme se na soustředění (známe se 2roky) atd. ale pak mě strašně naštval a zklamal jednou blbou smskou a já reagovala útěkem nic jsem neřekla ani neudělala a ted jsem ho před měsícem málem zajela autem a pak následoval zase ten oční kontakt a už jsem v tom zase nespím furt na něho myslím a nevím jestli mě ještě chce pozvala jsem ho na bazén a on že nemůže že má jiný plán jinak si rozumíme tak fakt nevím. Je možné že z toho něco bude nebo je to ztracený prosím pište mi odpovědi na e-mail dík. misha


413
nn 26. 01. 2008 13:44

ahoj,líbí se mi jeden chlap on však o mě neví. někdy se potkáme a pozdravíme se to je asi tak vše. směje se, já taky ale co dál? no je sám, já taky. jak mu mám dát vědět, že bych to chtěla s ním zkusit…


414
789456 01. 02. 2008 13:40

Ahojky lidičky potřebovala bych poradit nákej plán.už delší dobu jsem až po uši zamilovaná do jednoho kluka.je o 2.5 roku starší než já.bydlíme kousek od sebe a bratranek s nim chodí na jednu školu.začala jsem s ním jezdit ráno autobusem.tak mam možnost každé ráno si s ním povídat ale bohužel sem příšerně stydlivá a tak se mi nák nedaří mu naznačit o co mi ve skutečnosti jde :-D.myslim že mě bere jako kámošku(a to jsem dokonce řekla bratránkovi že se mi líbí a tomu už samozdřejmě došlo že tím busem jezdim kvůli němu-a mý vysněný lásce to vykecal,jenže on si stejně podle mě myslel že si z něj bratránek dělá srandu).jak mu mam teda říct že to nebyla sranda ale pravda,nebo jak na něj mam získat číslo či ho někam pozvat???please pomozte :-)

Reakce na komentář: vé #415Načítám náhled komentáře...

415
01. 02. 2008 13:57

Reakce na 789456 #414Načítám náhled komentáře...: hele, je to jednoduchý, ja vím, že se to lehko říká (ale mám vlastní zkušenosti) a hůř dělá, ale prostě mu to řekni. Seber odvahu a jdi do toho. Budeš vědět na čem jsi a nebudeš se zbytečně trápit něčím, co třeba nemá budoucnost, nebo budeš prostě příjemně překvapená – že to bude cítit stějně jako ty :-) Tak odvahu a hodně štěstí přeju :-)


416
789456 01. 02. 2008 19:43

tak to se fakt snadno řekne ale já newim kde k tomu tu odvahu mam sebrat.strašně se bojim toho že to fakt třeba nemá budoucnost.ale rozhodně se s tim teda pokusim něco udělat odvahu mi dodává už třeba jen to jak se tu pročítám těmahle stránkama :-)..tak mi držte palečky please a já se ozvu jak to dopadlo.jo a ještě nemohl bysi mi poradit jak mam třeba začít abych to na něj na chudáka nevybalila tak rychle že sklopí uši a uteče :-D


417
nikoola 06. 02. 2008 22:40

Mám problém každej den vídám ve škole jednoho kluka dá se říct že spolu někdy i flirtujeme protože na sebe někdy koukáme a trošku se uculujeme ale bojím se ho oslovit protože by to asi řekl ve třídě a oni by ze mě měly legraci a bojím se aby o me nepřestal mít zájem ,,já newim jak dál POMOOOC…prosím dyštak bych si přala abyste mi napsali maila ….předem děkuju za pomooc :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
nikolicka147@seznam.cz


418
pis 16. 02. 2008 06:00

Tak mu třeba napiš email, SMSku, ICQ, a pod. ( Kluci chtějí holky a holky chtěj kluky; tak proč je takový problém se domluvit. )


419
kristýna 27. 02. 2008 15:25

Ahojte,jen jsem chtěla řict.O prázdninách na koupáku mě pořád sledoval jeden kluk,chodil s moji nejlepší kamarádkou(klárou) do třídy a jednou se jí zeptal,jestli jdu na koupák.Když jsem se od ní dozvěděla,že o mě jeví nějaký zájem,nějak mě to nezajímalo.Byla jsem hloupá.Jednou jsem se s ním bavila před mojím barákem,předváděl se,ale pak po prázdninách už jsme se moc neviděli a přestali jsme se i zdravit.Avšak po pár měsicích na kluzáku se na mě zas díval a já dělala všechny ty záporné impulsy,ale když jsme s kámoškou odcházely,tak nám podle plánu vyšlo,že on a jeho kámoši šli z kluzáku skoro celou cestu za námi,věděli jsme kudy oni chodí a tak jsme šly přesně tou cestou.Náráželi na něco v tom smyslu,že tam jsem a že se mu líbím,ale on úpně drže hubu,asi se bál že to uslyším,pak jsme přešly na druhou stranu a oni na nás zavolali ahoj holky. Pak si začal všímat jedné holky ze své nové třídy a já čekala až to zkončí,po pár týdnech ho ta holka odmítla a já se s ním setkala na svahu na lyžích.Když mě uviděl,tak se choval zmateně.Odhodlala jsem se a napsala mu na icq,řekli jsme si kdo jsme a on i věděl moje přimeni,dále už to nebudu rozepisovat,to by bylo moc na dlouho,jen jsme se pak neměli a čem bavit a zhaslo to.Pak si našel holku a já si ted můžu jen vyčítat,proč jsem se tak hloupě chovala,když měl o mě zájem.I na tom icq jsem špatně začala.Prostě mi to nevyšlo a začala jsem o něho mít zájem až moc pozdě.Připadá mi ale,že když se naváže kontakt z holčičí strany přes icq…,tak to není to pravé.Omlouvám se,že tady píšu takový román,ale chtěla jsem se svěřit. :-)


420
mišak 10. 04. 2008 21:24

zdravím..potrebuju poradit.. :-(uz dlouho stojim o jednoho kluka,ale dyz uz se konecne odvazil vyzvat me na diskotece odmitla jsem ,protoze se tam v tu chvili motal muj tata a jeho znamý.docela me to ted mrzí.kazdý den se nevidíme a tak si pisem po emailu.ale zatim samé kraviny.myslite ze se mu mam nejak omluvit..nebo az se zas potkame na diskotece tak ho vyzvu já..???prosim o radu :-(


421
zuzík=) 15. 04. 2008 17:55

čusky..já většinou kámoškám radím a většinou i dobře..což sem ráda :-)..ale jakmile de o mě všechno se mi z hlavy vypaří :-(..teď docela často chodím hrát basket..a zrovna první den..(dyž už se to dalo po tak špatném počasí) tam byl úžasný kluk :-)…docela pěkný,ale prostě z něho něco vyzařovalo..věděla sem,že se na mě kouká,ale já se koukala tajně,protože sem strašně stydlivá..aji jak jsme s kámoškou odcházeli(protože jsme měli kroužek) tak se za námi otočil..podle mě ten co se mi líbí na mě..a ten co se líbí jí na ní..potom tam 2dny nebyl a chtěla jsem ho konečně vidět..což se v pondělí povedlo :-)..kvůli němu sem nešla aji do kroužku :-(..kámoška mi řekla,že se na mě dívá..a já to taky cítila..ale dyž sem se na něj koukla a střetli jsme se pohledem tak sem uhla :-(..pak mi došlo,že bych se na něj mohla usmát,ale už bylo pozdě..pak sem si přečetla tento článek(který je fakt suprový) a dodala si odvahu :-)..takže díky moc :-)..jenže tam dneska nebyl..tak snad zítra..takže vám strašně děkuju za ten článek a omlouvám se,že jsem se docela rozepsala.


422
Hanka 30. 04. 2008 17:38

Prosím o radu….Líbí se mi jeden kluk – párkrát ho potkávám, ale není to až zase tak moc často, abych ho začala zdravit. Zkusím teda udělat to, co se tady píše v tom článku, ale má to jeden zádrhel – vždy, když se mi někdo líbí a pak se na mě podívá, tak okamžitě zčervenám – hodně mě to vadí, ale nevim, jak se toho zbavit…Nejhorší je, že ho potkávám na obědě, kam chodím s kámoškama a jsou tam i ostatní třídy z naší školy a já bych nerada, aby byl někdo svědkem toho, že mě třeba ten kluk pak odmítne….máte někdo nějakou radu? děkuju předem!


423
Ewčajz 01. 05. 2008 16:00

Ahoj máte to tu dobrý, jenomže to co tu píšete jsem už vyzkoušela a nic :-( oční kontakt mi problém vůbec nedělá on sedí předemnou v lavici a někdy se zahledíme do očí a usmívám se na něj a on mi třeba někdy řekne co je? a já si připadám trapně a řeknu nic ale někdy se mi zadívá do očí a usměje se. Napsala jsem mu i dopis jestli nepůjde třeba ven až bude mít čas a on mi napsal že někdy bysme mohli jít ven a když sem mu pak napsala že bych byla radči kdyby sme šli sami on totiž většinou chodi ven s jeho partou a on mi napsal proč se mě chystáš zabít nebo co? ale on to myslel ze srandy pořad se pak na mě tak usmíval ale nijak to nepokračuje a já už nvm jak dál. včera sem byla s holkama venku ona se u sokolovny konala takova akce hrala tam hudba atd. a potkali sme ho, chvili s nami byl, ale pak k nam přiletěl balon kterej kluci odkopli z hřiště ven a on jim ho šel donyst a pak už zustal tam s klukama a hrali fotbal a já pak ani nvm kdy odešel a neřekl mi ani čau nebo tak. Prosím o radu myslim si že by zajem možna měl


424
kvetka 03. 05. 2008 07:26

ahojky máte to tu fajn strašně se mi líbí jeden kluk často se na sebe dívama kouká se na mě a já taky ale pak vždycky uhnu pohledem vyzkouším tu vaši radu měj te se ahojj :-P.


425
nikky 04. 05. 2008 19:13

Reakce na Kitty #275Načítám náhled komentáře...: Reakce na Kitty #275Načítám náhled komentáře...: Reakce na Kitty #275Načítám náhled komentáře...: ahojky skusmu to nějak naznačit akdyž ti řekne že to chcevedět hned tak řekni že se tak rychle neumíš rozhodovat!"hlavně nezačni koktat,znám to zvlastních skušenosti!hlavně at na teba nějak neklači jo nenech se verim ti že to zvladněš


426
Ewčajz 05. 05. 2008 18:04

a prosim poradtemi jak na nej dal píšem si i na icq tak nějakou radu ju diky moc pappa


427
Pepka 06. 06. 2008 16:32

Byli jsme na školním výletě a já jsem tam byla s jedním super klukem a jel po mě docela dost a něco málo mezi námi i bylo,ale píše si s jednou holkou s kterou skoro už i chodí.Proč jel teda po mě?nevím co mam dělat.


428
collakova21 09. 06. 2008 11:04

Ahojky chtěla bych zapůsobit na kluka kterého miluju ale nevím jak na to chtěla bych proto poradit jak na něj je mu 17 let a moc ho miluju ale on měnechce poradte mi poslete mi radu na imeil pls děkuji


429
Terka 01. 07. 2008 10:16

Mam asi stejny problem jak vsichni ostatni, kazdopadne je tento clanek a diskuse zajimava. Moc se mi libi bratr mekamaradky. pred casem rikala, ze se mu libim. Par dni zpatky jsem udelala prvni krok (coz je pro me vrchol hrdinstvi) a pozvala jsem ho na obed. Odepsal ze asi nestiha a ze kdyztak napise. Nenapsal. Kkyz me ale vidi tak mu zari oci a rika me peknyma zdrobnelinami. Uz nechci byt ta, co ho bude nekam tahat, je mi to trochu trapny se mu ozyvat sama od sebe jen ja, ale nechci sedet se zalozenyma rukama. Nevim co delat, prosim napiste jak to na vas pusobi. Diky moc

Reakce na komentář: bettynka #433Načítám náhled komentáře...

430
bettynka 02. 07. 2008 21:30

Čauky. :-) Můj problém je v tom že sem se zamilovala do kámoše. Jako malí sme spolu jezdily na chatu. Je o 4roky starší než já, ale já myslím že věk nehraje žádnou roli-i když nevím jak pro něj! Miluji ho už asi rok, ale pořád nebyla vhodná příležitost jak mu to dát najevo, jelikož sme se už přestali tak vídat. A ted sme spolu na brigádě. Mluvila sem s ním, ale po chvíli jako by se mi zapařil mozek a mě nic nenapadalo! :-D Skoušela sem i oční kontakt a usmát se na něj-ale než sem se stihla usmát uhnul pohledem. Na našem rozlučáku sem mu napsala sms at příjde, ale nechtěla sem mu napsat jméno. Bála sem se že by mě pak už neodepsal! Stejně nepřišel! :-( Asi po 3 dnech sem mu napsala ještě jednou a to sem se už i podepsala(uspěch)! :-D Psali sme si normálně dál ale pak sem si uvědomila že ty sms byly totálně trapné!!! :-D Od té doby sme se neviděli a ani nepsali. Byla bych velice ráda kdyby mi někdo napsal co by v mé situaci udělal on-jestli už raději nic nezkoušet, abych se neztrapnila ještě víc, nebo prostě ještě něco skusit a jak?! Díky


431
Nana 03. 07. 2008 17:41

Bettynko, musis mu to rict na rovinu, jinak ti utece.
Nemas co ztratit a nebudes si nikdy rikat co by kdy by.
Proste ho vytahni na kafe nebo na obed. Na pozvani neni nic spatnyho a urcite se tim neztrapnis. Nekteri kluci ani nekdy nevi, za ma o ne holka zajem. Takze, zatni zuby a ven stim!


432
Terka 03. 07. 2008 17:42

Prosim muzete mi taky nekdo poradit? Psala jsem 1.7 cislo komentare 429

Diky moc


433
bettynka 03. 07. 2008 21:37

Reakce na Terka #429Načítám náhled komentáře...: Hej terko já myslím že to trapný není. Když říkal že se mu líbíš(kéž by to říkal i kluk, kterýho miluji já) tak proč ho nepozvat ještě jednou třeba vážně neměl moc času. Napodruhý to určitě víjde… Budu ti moooc držet palečky(plosím drž mě i ty mě :-D)!

Reakce na komentář: Terka #434Načítám náhled komentáře...

434
Terka 14. 07. 2008 09:38

Reakce na bettynka #433Načítám náhled komentáře...: Dik Bettynko, uz jsme se trochu ponuli, ale furt to neni ono. Taky ti moc drzim palce.Zkus se taky odvazit a nekam ho pozvat, nic neztratis.


435
15. 07. 2008 21:40

Super článek…mám dojem jakoby mě autor popisoval..když se na mě někdo podívá tak začnu přemýšlet asi takhle:ježiši jaktože se na mě dívá..to mám něco na hlavě? nejsem rozcuchaná? nemám na nose beďara? :-D prostě mě napadaj jen samý komplexy a nejsem schopná se na něj podívat..myslím si že když se na něj podívám tak že si řekne: ta holka čumí co to je za tlamu?
Občas přemýšlím že bych se na něj podívala a usmála se, ale zase nechci aby to viděl jako přehnanej zájem. Ale moc díky..jsem odhodlaná čumět tak dlouho na kluka až ho sbalím :-D :-D ne sranda…ale mám aspon lepší náladu


436
fghdjd 20. 07. 2008 19:48

chce se mnou jenom spát,ale já se asi zamilovala ,co mám dělat.?

Reakce na komentář: calimero #440Načítám náhled komentáře...

437
Verunka 25. 07. 2008 19:43

ahojik :-)děkuji za pěkný text..kéž by to byla pravda…oční kontakt je fakt důležitej,ale……normální kluci snad už i vymřeli :-(


438
mishelka 29. 07. 2008 10:35

ahoj chtěla bych se zeptat kluků co si myslí o tom když jim dá holka zničehonic pusu v práci… Chci sbalit jednoho kluka ale nwm jak na to kluci reagují… Líbí se jim to nebo je to pro ně totálně trapné? :-D

Reakce na komentář: calimero #439Načítám náhled komentáře...

439
calimero 29. 07. 2008 19:32

Reakce na mishelka #438Načítám náhled komentáře...: to toho chalana tak malo poznas ze nevies ako by sa mohol citit po niecom takom a ides ho bozkavat ? :-) … no jedine co ti poradim asi aby to nikdo dalsi nevidel by bolo lespie


440
calimero 29. 07. 2008 19:34

Reakce na fghdjd #436Načítám náhled komentáře...: podaj taky vykon ze sa on zamiluje do teba :-) a uz nebude chciet ziadnu inu


441
jacek 30. 07. 2008 02:16

Ahoj kocky,
(predem se omlouvam za diakritiku, ale nemam nainstalovano)
myslim, ze tento clanek dost vystihuje podstatu veci. pokud budu opakovat, co je uz v clanku napsano, tak to berte jako potvrzeni :-). rad pridam par komentaru ve snaze pomoci -– jsem chlap a povim vam, co chlapa desi na baleni a co naopak muzete vyuzit ve svuj prospech:
* dost casto maji chlapi strach z odmitnuti, z toho, ze se ztrapni a ze bude smesny. kdyz tedy chcete odmitnout, budte mile, rozhodne ho neztrapnujte. chlap se nerad citi jako idiot, ale to myslim nejenom chlapi, ze :-).
* co hodne pusobi ve vas prospech je to, ze chlap je automat na reseni problemu a casto trpi ochranitelskym komplexem. toho se da moc dobre vyuzit -– chcete-li ziskat jeho pozornost, staci ho jednoduse pozadat o pomoc. uplne bude slintat blahem, kdyz to bude v necem, v cem se vyzna. treba pozadejte sveho ajtaka, aby vam vysvetlil, jak mate nainstalovat linux a mate to v kapse (otazka je, jestli nektera z vas skutecne touzi po linuxakovi :-). nebo chtejte vysvetlit, jak funguji termonuklearni reakce ve hvezdach, nebo klidne neco "obycejnejsiho", treba ze potrebujete opravit kolo. to je jedno, urcite neco vymyslite -– chlap bude rad, kdyz vam bude uzitecny. nicmene doporucuji stridmost, ostatne jako ve vsem ;-).
* fakt si nemyslete, ze kazdy chlap touzi po velice stihle odbarvene blondyne s velkyma prsama. nechci se nekoho dotknout, ale vetsinou jsou pro me ty "modelky" prilis plastove a neni na nich nic zajimaveho, nic co ma smrnc. ja osobne nemohu rict, ze bych mel nejake zvlastni preference, ale co me vetsinou uchvati je hoka s nejakym tim kilcem navic, ktere ale "umi nosit". tim myslim, ze hodne muzete udelat oblecenim -– musi vam seknout a vetsinou poznam, kdyz se v nem citite dobre. dost vam to prida na prirozenosti a ta ma kouzelnou moc, aspon v mem pripade :-). a ani nejde o posledni modu, tu vetsinou kluci neresi.
* nicmene, dbejte na sebe. to je dulezita vec, rekl bych zasadni. mel jsem jednu kamaradku, takova normalni, nic moc zajimava. porad nosila vlasy upravene jednim zpusobem, neforemne dziny, obyc svetr. dost ji to ublizovalo, byla to takova nezajimava introvertka. pri prilezitosti nejake zkousky jsem ji videl v satech, na vysokem podpatku, mela udelane vlasy, no proste parada. po nekolika letech si borci vsimli, ze ma nadhernou postavu. hodne veci se da zmenit tim, ze na sebe holka trochu dba -– ne kazda se rodi jako prvoplanova krasavice, ale to vubec neni duvod, proc propadat skepsi. mnohdy to maji krasavice obtiznejsi, protoze si na ni borci netroufnou.
* vetsinou svoji postavu moc resite :-). fakt, berte me vazne. znam spoustu naprosto uzasnych divek, ktere si mysli, ze jsou tluste a ze potrebuji zhubnout. doufam, ze se jim to nikdy nepodari. ano, nejsou to postavy, ktere na nas koukaji z obalek modnich casopisu, ale to je pouze propaganda a mi osobne to nic moc nerika. mnoho divek je vice sexy s nejakym tim briskem a zadeckem -– mi osobne to pripada velmi prijemne na dotek :-).
* chlapa zajem zeny vzdy tesi. klidne tedy projevte nenasilne zajem (uplne nejlepsi bude to podat tak, ze si chalp bude myslet, ze projevil zajem on :-). pokud se setkate s odmitavou reakci, muze to byt tim, ze je borec zaskocen a sam nevi, co rict (chlapi to hodne resi, chteji se citit vdzy jako mistri sveta; tento clanek o tom hovori pekne). verte, ze vetsinou se potom chlap citi jako nemehlo, idiot a lituje toho. pokud mate vazny zajem, nenechte se tim odradit a zkuste to znova. jiste, nemusite byt jeho typ, ale to je pripad od pripadu. tady chci rict, ze odmitava reakce nemusi vzdy znamenat nezajem. a pokud se k vam nekdo chova vylozene nehezky, tak to berte tak, ze idiot je on a ne vy -– zadny poradny chlap se nechova k zene hrube. potom to berte tak, ze proste nestoji za to.
* no urcite jsem na mnoho veci zapomnel, ale pokud neco chcete vedet, klidne se pteje mailem. rad vam reknu, jak se na to divam ja, zadny vetsi moudro necekejte :-). tohle uz asi cit nebudu, takze ptat se zde nema vyznam.
a hlavne, kocky, myslete na to, ze jste vsechny krasne ;-)!


442
Pajushka 13. 08. 2008 19:52

Ahojky já mám takovej menšíí problém….mohlo to vyjít s jedním klukem ae vykašlal se na to kvůli tomu, že sem málo mluvila….a ted už se jen zdravíme…chtěla bych to změnit..promluvit si…ae nwm jak… :-(jo a jinak supr článek…dobře sem si početla…a stálo to za to…oční kontakt…nikdy neuhýbám….snažím se neuhnout nikdy :-D


443
Baruška007 13. 08. 2008 23:07

nemá to chybu :-)doufám,že pomůže i mě :-(se mějte baby :-)držím vám pěsti ;-) My nad nima vyhrajem :-P


444
Jodi 16. 08. 2008 05:18

Je to moc dobrý článek, ale přesto bych potřebovala radu. U mě je to trochu složitější. Já jsem z České republiky, ale ted jsem na rok v USA a líbí se mi tu jeden kluk. Je vážně kouzelnej. No ale nějak po mě moc nekouká ikdyž přece jen něco…, ale nejspíš budu muset asi já udělat první krok. No jo ale jsem tu v USA a on mluví anglicky i španělsky a já mluvim na 40% anglicky a španělštinu umim na 10%. No takže domluvit se s nim bude asi malinko těžší. No jenom bych se chtěla teda zeptat jestli nemáte někdo nějakou radu. Když mě někdo kontaktujete, tak napíšu víc a víc to rozeberu. Tak se prosím někdo ozvěte, ahoj Jodi


445
Pavlína 20. 08. 2008 17:24

Já bych potřebovala individuální radu: totiž s tím klukem se znám, a občas pokecáme, ale já vůbec nevím o čem se s ním mám bavit, a vždycky jsem taková zakřiknutá a stidlivá. Nevim co s tim. A hlavně aby si o mě nemyslel že jsem pěkná kráva, co se neumí normálně bavit. Odpovězte někdo pls na mail! Dík moc


446
Michaela 23. 08. 2008 00:49

Ahoj. Dlouho jsem přemýšlela, zda jsem taky napsat, ale nakonce přece jen převládla zvědavost nad cizím názorem. Zhruba týden před prázdninami jsem na zábavě potkala k ránu jednoho kluka. No kluka. Mě bude 16 a jemu 29. NApřed jsme se jen bavili, ale bylo to fakt plný jiskření. Třeba jsem mu pochválila boty a on : sexy žejo, říkám jo a on a jenom ty boty? A tak .. i kámoška mi pošeptala: ten po tobě jede pořád tě pozoruje. Kámoš se mě zeptal,jestli vím že je to syn mých 2 učitelů (ted už bývalých)… bylo mi to jedno a jemu taky.Potom jsem ho přemluvila, aby mě šel doprovodit. Šli jsme se ještě projít … zkončilo to tak, že jsme se líbali a málem jsme se spolu vyspali. Ptal se jestli to akt chci,ale už bylo skoro uplně světlo a pozorovala nás nějaká babička … navíc jsem měla strach tak jsem odmítla. Pozval mě na fotbal,kam chodím dodnes. Ted asi 3 týdny psal diplomku takže byl pryč a pracuje v německu a tady je jen o víkendech. Zítra možná bude na diskotéce a pozítří bude 100% hrát tak nevím, co dělat. Ráda bych nějak navázala na to minule… když se vidíme tak na mě pořád kouká nebo se zdravíme, ale na víc není na hřišti čas. Prosím někdo … kdokoliv ale možná nějakej starší kluk,aby mi poradil jak to vidí … je v tom nějaká šance? A kdyby jo, jak se ho mám případně na diskotéce zeptat jestli se nechce vytratit … myslím,že mu stejně jde jen o to jedno, ale s ním bych to ráda prožila. Díky … pište na mail .. nebo i sem snad to tu najdu :-)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.